Ako som strávila posledný deň v roku? Neuveriteľnou nudou pri telke a pc. Prečo? Lebo rodičia ma jednoducho nikam nepustili. Kým moji priatelia oslavovali v meste, ja som si klikala na youtube a púšťala pesničky. A keď si moji priatelia pripíjali na nový rok, ja sedela v obývačke s rodičmi pri silvestrovskom programe Markízy.
Jediným svetlým bodom sa zdalo šampanské, ktoré otec otvoril. Povedala som si, keď už nič, aspoň sa pripijem. Veď kedy sa budem môcť najbližšie napiť alkoholu pri rodičoch? Bohužial...zistila som, že zo šumivého vína sa človek proste neožerie po tom, čo zjedol minimálne štvrť misy chlebíčkou a vypil tri kávy.
A tak nuda pokračovala až do chvíle, kým na net neprišlo pár priateľov, ktorí už boli mierne pod parou a spolu s nimi sa dostavila menšia depka. Ako sa to hovorí? Ako na Nový rok, tak po celý rok? Nádherná predstava...
Ale aspoň to novoročné predsavzatie som si dala. Prvé za celých 17 rokov. Prestávam fajčiť...na čo aj? Škodí to zdraviu a okrem toho...prichádza euro...cigarety budú drahé...A budem aspoň žiť dlhšie...Vlastne, keď tak uvažujem, byť nefajčiarom má aj svoje výhody.
O 19 dní mam 18 a začínam premýšľať, ako vysvetlím priateľom, že ma rodičia jednoducho na oslavu nepustia. Ale čo...možno, že sa stane zázrak a im konečne trkne, že ich dcéra je už zopár rokov ZODPOVEDNÁ a vie sa o seba postarať. Nádej umiera posledná...
Tak ukončujem tento...veľmi šťastný článok s tým, že:
Dúfam, že Váš Silvester bol oveľa záživnejší a do nového roka Vám prajem, aby sa Vám splnil aspoň jeden sen, aby ste boli šťastní, bohatí a aby ste okolo seba mali ľudí, ktorých milujete a ktorí milujú Vás.

 Denník
Komentuj
 fotka
lachance  1. 1. 2009 01:32
tak toto poznam velmi dobre.. presne nieco podobne sa mi stalo minuleho roku.. a je to fakt neprijemne.. chvalabohu tento rok stal za to a ja verim ze aj ty sa ho raz dockas.. do noveho roku ti prajem... aby ta rodicia pustili na tu oslavu a aby sa ti podarilo prestat fajcit.. kedze je to fakt humus.. STASTNY NOVY ROK..!!!!
 fotka
bluepanter  1. 1. 2009 09:42
Ja som pri teplote -15 stupňov radšej zostal dobrovoľne doma, brr. To sa vážne nedá nejako dohodnúť s tvojimi rodičmi? však už si dospelá.
 fotka
keco  1. 1. 2009 10:44
bluepanter ja som siel za stavu -10 vonku a s horuckou 37.5 do mesta...a neolutoval som...
 fotka
galinka  1. 1. 2009 11:36
Neviem, ja mám skvelých priateľov ale silvestra som trávila doma s maminou a ľúto mi to naozaj nie je...
Ale k tomu že ťa nechceli pustiť...
Rodičia nezvyknú mať nejaký extrémny problém s púšťaním detí niekam pokiaľ sú tie deti už v tvojom veku a vyššie... Takže ak si nespravila nič čím by si ohrozila ich dôveru v tvoju zodpovednosť... neviem, možno skús keď budeš mať 18...
 fotka
smejko21  1. 1. 2009 11:46
ako je to možné že ťa nepustili?? ja mám 15 a mna pustili to je co za odrb...ale vonka bola zima krutá... a keď si už nemohla ísť vonka malasi si niekoho domou zavolať
 fotka
christeen  1. 1. 2009 14:19
ja to presne chapem..moji rodicia su velmi podobni tym tvojim..neviem co za tym stalo ze ta nechceli pustit ale ja niekedy nemusim nic spravit a aj tak ma nepustia...prajem ti vela stastia so skoncovanim s fajcenim..ja som negajciarka a este som si nezapalila ale nikdy som to neolutovala..proste neviem co na to ludia vidia...??!!
 fotka
arugad  1. 1. 2009 15:28
ten keco to bude nejaký hrdina ne?
Napíš svoj komentár