Narodili ste sa na šťastnej hviezde,alebo neviete čo to vlastne tá šťastná hviezda je?
Keď nie nevadí,ja vám to trochu priblížim.Máte rodičov ktorý vás milujú a nedajú na vás dopustiť,tak to ste sa narodili na šťastnej hviezde.Tu nie je čo riešiť ste proste šťastný jedinec.
Alebo patríte k tým čiernym ovcám rodiny,čo sa nevedia do rodiny nijako zaradiť,ale nie z vašej viny,ale z viny rodičov.
Máte súrodenca a ešte lepšie je to váš brat a najlepšie keď je ešte mladší a vy ste dievča? Je jedno či je mladší len o rok alebo viac.Vždy to bude miláčik rodiny a vy tá čierna ovečka.Môžete byť lepší viac obľúbený u ľudí ako on,ale pre najbližšiu rodinu budete nič.Poznali ste sa tu,tak vám prajem úprimnú sústrasť,ale nie ste jediny.
Keď nad tým človek pouvažuje,čím ot je že rodičia majú radšej mladšie dieťa a k tomu keď to je chlapec,aj keď môže byť zlí,môže im nadávať a urážať ich,aj tak ho budú mať radšej?Ono aby ste to pochopili musíte pochopiť ako to bolo keď boli vaši rodičia maličký čo ich učili?
Vždy sa učilo že dievča má byť poslušné a všetko robiť ,čo muž má maximálne pracovať mimo domu a v dome má po tvrdej drine v práci oddychovať.Lenže teraz sa to pomaličky aj vymieňa.Ale viete čo sa naučíš za mlada to ti zostane v hlave zakorenené.Preto majú skreslené taký rodičia vo výchove a svoje deti vychovávajú tak ako sa vychovávalo predtým.Dievča nútia pracovať doma a chlapca rozmaznávajú.Dievčati neodpustia nič a chlapcovi všetko dajú aj na úkor dievčaťa.
Jediné šťastie je to že už sa to mení aj výchova sa mení a vy už budete svoje deti vychovávať väčšinou inak,ale zase tý čo sú na to zvyknutí budú vychovávať svoje deti tak ako boli naučení a táto nie moc ideálna výchova bude pokračovať do nekonečna...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
antifunebracka  18. 8. 2014 23:14
:?:
Napíš svoj komentár