Rozhodla som sa napísať menší blog, pretože dnes ma toľko vecí dokázalo dostať do varu. Nechápem, že dnešný svet je takýto. Čím to je?

Rada začnem:

1. Prihlásila som sa na nemenovanú sociálnu sieť, kde som otvorila e-mail, že ma vraj zablokujú ak im nepošlem meno a heslo plus další mail a k nemu heslo. To mi prišlo ako choré. Vraj admin, ale pravidlá siete jasne hovoria, že nikdy nikto nebude žiadať heslo. Takže milý môj, odrbuj iných.

2. Ďalej je to školstvo. V školstve je toľko informácii, ktoré musíme vedieť, ale zákony sa menia rýchlejšie ako ponožky, takže aj tak nám to bude len k jednej veci. Jedinou výhodou je aké také učenie sa jazyka ak sa tomu venujete samostatne. Toľko preplnených informácii a vymožeností tohto sveta, ale ľudia akosi zabúdajú na zdravie a na to, že neexistuje len a len práca.

3. Vzťahy sú asi to nejnelogickejšie na svete. Nemyslím konkrétne vzťahy, ale napríklad priateľstvo medzi nami a príde chlap a všetko sa zmení. Zrazu všetko čo sa vravelo predtým tak neplatí. Vo vzťahoch, kde už ani hádka nie je logická, lebo neviete prečo sa hádate, je choré to, ak žena musí žiť aj za chlapa.
Milujte sa a užívajte si len krásne chvíle. Lebo mne to príde, že vždy sa niečo pokazí. Dávajte na seba pozor, a dajte pozor s kým chcete stráviť budúcnosť.

4. Prečo peniaze hýbu svetom? Lebo už nie je východisko. Doba je tak veľmi pokročilá, ale makáme za minimálnu mzdu. Prežívame zo dňa na deň a prečo? Lebo musí existovať nejaká rovnováha. Lebo nemôžeme byť šťastní všetci.

5. Reklamy a klamstvá. Ja to hádžem do jedného vreca. Keď vidím reklamu, tak mám chuť vyhodiť telku von oknom. Napríklad vianoce v októbri. Veď prečo nie? A klamstvá. Ja už v dnešnej dobe neviem čo je vlastne pravda. Ak poviem pravdu klamem, ak klamem, tak klamem, a ak nepoviem nič, tak neodpovedám lebo ak by som niečo povedala tak budem klamať.

A to som spomenula iba to, čo ma napadlo ihneď. Okrem toho existujú ďalšie veci, ktoré ma neskutočne trápia. Ale nenechám ich aby mi pokazili deň. Mám aj nádherné zážitky.

Dnešná doba je fakt veľmi divná!!!

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
tomiq254  31. 10. 2014 08:35
A prečo myslíš že to tak je? Každý kašle na Boha a necháva priestor zlu potom sa čudujme že to vo svete vyzerá tak ako to vyzerá.
 fotka
zajkousko  31. 10. 2014 10:24
Napíš svoj komentár