Čo to vlastne láska je? Je to cit medzi dvoma ľudmi - ľuďmi opačného alebo rovnakého pohlavia? Alebo je to len krátkodobé vzplanutie, ktoré človek prežíva?
Je to na dlho, polemizovať, o tom čo je láska a čo len mierne zaľúbenie.

Láska to je vtedy, keď sa dvaja ľudia majú radi, keď nedovolia, aby im niekto stál v ceste, keď si navzájom pomáhajú v riešení problémov. Je to cit, pri ktorom sa dvaja ľudia stávajú priateľmi a spoznávajú sa čoraz bližšie.
Keď sa dvaja ľudia majú skutočne radi nedovolia, aby im spoločný pocit niekto prekazil. Nedajú sa od nikoho odrovnať. Možno prežívajú vo svojom vzťahu krízy, ale tie sú práve na to, aby človeu pomohli; pomohli mu chápať ešte lepšie toho druhého a lepšie sa spoznávať.

Možno, keď niekto počuje toto slovo z piatich písmen mykne sa mu na tvári jemný úsmev, ktorý prezrádza, že daný človek našiel naozaj čo hľadal. Keď poviete osobe, ktorá je sklamaná, podvedená alebo len mierne ,,vykoľajená" z toho, že ešte nenašla toho pravého človeka zosmutnie. Keď raz človek niekoho sklame ťažko sa to niekedy napraví. Sklamanie od človeka, ktorého ste mali radi je asi to najhoršie, čo môžete vašej psychike pripraviť. Každý musí zistiť aké je to, keď človeka sklame iná osoba. Ako to bolí a ako sa vedieť s tým vysporiadať.

Takže láska..Je to cit, ktorý prináša v sebe mnoho otázok, podozrení, šťastia a radosti. Je to cit, ktorý každý človek prežíva inak. Z niektorých ľudí sa stávajú romantické osoby, z iných presný opak. Je to ten najkrajší pocit, ktorý človek môže zažiť, pocit z opätovanej lásky.

 Blog
Komentuj
 fotka
zeriavka  2. 10. 2010 22:53
pekná úvaha ale láska nemusí byť len medzi opačným pohlavím..ako myslím lásku v rodine a tak...
Napíš svoj komentár