Tento blog píšem hladná, preto je možné, že bude miestami agresívny a pre mnohých ľudí pohoršujúci napriek tejto skutočnosti sľubujem, že sa pokúsim svoje emócie udržať na uzde. Môžme teda pristúpiť k meritu veci...
(vždy som túžila niekde použiť slovo meritum

SMER - SD
Som jediná komu sa zdá, že Róbert z roka na rok, z volieb na voľby a z billboardu na billboard mladne? Od čias kedy si dal odstrániť svoje charakteristické a charizmatické bradavice by človek očakával, že sa na ňom vo fotošope až tak nevybúria. Jediné, čo pripomína hrozné útrapy v jeho živote, ktoré prežil pre blaho slovenska sú vejárovité vrásky okolo očí, ktoré nám voličom pripomínajú všetky tie prebdeté noci, keď Róbertko premýšľal ako nám pomôže. Čoskoro bude na fotkách vyzerať ako za čias, keď sa hrdo hlásil k svojej červenej knižke!
Okrem iného je však zarážajúci aj hlavný slogan, ktorý si Róbertova hlboko prosociálna strana vybrala. Považujem to za veľmi dobrý marketingový vtip. Pán exbradavičnatý si tam tú "ranu istoty" sám pýta

SDKÚ
Ani fúzkatý výpravca nesklamal a jeho billboardy sú opäť modré. Avšak až tak dobré ako tvrdí nie. Pani Žitňanská so sloganom "Zápas o spravodlivosť nekončí" a výrazom "ja som prezident, predseda a výkonný riaditeľ celej galaxie" by mala v tomto prípade spraviť čistky vo vlastnej strane a zápasiť so svojim spolukandidátom Mikulášom, ktorý by pre svoje vlastné záujmy upísal aj dušu diablovi, pričom nejakú spravodlivosť nemá vo svojom rebríčku priorít, čoho sme koniec koncov nedávno boli svedkami.

KDH
Čo možno vyčítať ich billboardom? Nič. Vôbec nič. Sú minimalistické, konzervatívne, neoriginálne a skostnatené, čo dokonale korešponduje so stranou samotnou a vystihuje jej podstatu lepšie ako akékoľvek slová. Ak by však niekto slová predsa potreboval navrhujem namiesto "Začína to prácou" použiť slogan "Viac peniažkov na kostolíky a na fidorky pre oejakulovaných osemročných miništrantov".

SNS
Pri vzhliadnutí série billboardov nášho národného buditeľa Jána musí každý normálny človek reagovať niečím čo sa označuje skratkou rofl. Jeho slová o znižovaní daní a zvyšovaní dôchodkov a o samostatnom Slovensku, ktoré nikoho nepotrebuje by dostali zmysel jedine v prípade, že by sa na kandidátke SNS objavilo meno Chuck Norris. O tejto politickej spolupráci však zatiaľ svet nie je informovaný a preto môžeme slová nášho najznámejšieho slovenského "cigáňobijcu" považovať za kampaň začínajúceho autora fantasy literatúry.
Časy sa menia a odkedy ho opustila jeho verná Anča (facku si za to vyberiem neskôr) je viac než pravdepodobné, že Janka v najbližšej dobe čaká srdcervúci odchod z parlamentu. A ja sa s vami stavím o čo chcete, že keď pôjde domov, tak nenasadne "do tankoch" ale do svojho bentley, ktorého sme vlastne všetci spoluvlastníkmi. Nech sa prihlási ten, čo naňho neprispel svojím halierom.

HZDS
Nie vážení, skutočne sa vám to nezdá. Náš veľkohlavý Vlado vstal z mŕtvych napriek tomu, že už od nás aj s pánom Bohom niekoľkokrát odišiel. Spolu s pani Tóthovou tvoria dokonalý tandem politických zombie, ktorí svoje rozpadajúce sa telá a mysle podsúvajú ako nespornú výhodu a označujú ich za "skúsenosti". Keďže máme podľa Vlada voliť srdcom, tak väčšina dôchodcov a menej intelektuálne obdarených bude aj tentokrát srdcom voliť Róbertka. Moje jasnovidecké schopnosti mi preto hovoria, že Vladko ani v týcho voľbách nedosiahne očakávaných 20% hlasov a opäť raz odíde na 4 roky do zabudnutia a pána Boha so sebou vezme tiež.

SaS
Billboardy SaS sa mi zdajú celkom sympatické a vydarené. Keď už nič iné, aspoň vniesli trochu originality a "ľudskosti" medzi dôveryhodne sa tváriace a seriózne tváre kandidátov ostatných strán. Je mi však tak trochu ľúto, že si Riško nespravil žiadny billboard, na ktorom by si držal balónik Kapitola sama o sebe je však blonďavá vycerená čúza (meno bohužiaľ neviem), ktorá hľadá svojho voliča. Bloncka mi to musí prepáčiť, ale pri pohľade na ňu ma vždy napadnú holé tety z časopisov s popiskom "Hľadám poriadneho samca. Zn.: Nájdem ťa?".

Keďže to má byť krátka rozprava, asi je na čase to niekde tu ukončiť. Ako bonbónik na záver však musím poznamenať, že pre svoje vlastné psychické zdravie som neskonale šťastná, že pravorukozdvihnutý Marián nemá dostatok prostriedkov na kampaň. V prípade, že by však prostriedky našiel by som mu odporúčala použiť pozmenenú parafrázu Ľudovíta Štúra "Napred cesta nemožná, naspäť sa ísť musí". Obnovenie slávy fašistického Slovenského štátu by bolo čerešničkou na torte celej histórie politického diania v samostatnom Slovensku.

Prípadné návrhy a pripomienky napíšte do knihy prianí a sťažností

 Blog
Komentuj
 fotka
orfea2  28. 2. 2012 16:31
fidorky sú zbytočný luxus. vieš ako, pán boh zaplať
 fotka
mrcionka  28. 2. 2012 16:34
@orfea2 vychcanejší, ktorý si uvedomujú, že ich mlčanie má cenu, tú fidorku určite požadujú
 fotka
hetfield  28. 2. 2012 20:03
toto je celkom vystizne » volby.sme.sk/c/6276146/pozri...
 fotka
santoss  20. 7. 2012 16:59
Che che. Celko trefne a svieze. Vsak uvidime, kam sa dogulame. Zabudla si inak hlavnu trubu, bojovnika za svoju popularitu, uja Matovica. Neveril som, ze takato truba ziska taku podporu. Ale ajhla, vola ludu . Do najblizsich volieb ma vystarano a potom sa uvidi. Vobec politika je dobra spina.
Napíš svoj komentár