Bol jednym s najlepsich sermiarov svojej doby a v boji so sablou bol najlepsi.Zil v oblasti Kitheronu a kolovali o nom legendy pri ktorych sa smial aj on sam.Vzdy vyhladaval tych najlepsich sermiarov a vyzyval ich na duel z ktoreho vzdy visiel vitazne.Nikdy by nerpipustil ze ho niekto moze porazit v suboji s dvoma sablami...v tom bol jak dom(ambydexterita,serm na 23 podla GURPSovych pravidiel)...volali ho Voltan Obojruky a ten nazov ani zdaleka nevistihoval realitu.Vedel proste ovladat obe ruky rovnako skvele a kde v nich mal sable,tak sa ludom co ho pozorovali zdalo ze su to jeho predlzene ruky.Ovladal tie dva zakrivene mece s famoznou az grandioznou eleganciou.
obcas ho vyzivali vselijaky dobrodruhovia,ktori si mysleli ze keby sa im nahodou podarilo vyhrat,tak by sa o nich nikdy neprestalo hovorit.
Kazdy v meste sa mu klanal ked prechadzal okolo a kazdy mu uhybal z cesti.
dokonca aj cudzinci ktory ho videli prvykrat a nevedeli kto to je citili jeho ice cold killa charizmu a obchadzali ho.
Raz si vykracoval po meste zo svojimi dvoma zakrivenymi priatelkami,bez ktorych sa nehol na krok a kazdy ho ako vzdy obchadzal a klanal sa mu.On si to uzival a mal s toho radost,ale uprostred mestskeho trhu na namesti si vykracoval muz cely v ciernom,statnej postavy a isiel presne oproti Obojrukemu a vobec sa nezdalo ze by mal v umysle obist ho,ale zjavne cakal ze sa mu Obojruky uhne.ten to samozrejme neurobil a vrazili do seba.
A na to presne Obojruky cakal...pomyslel si dalsi smiesny dobrodruh ktoreho strapnim uprostred namestia.a tak sa hned otoci a tasil obe sable so slovami:"Vyzyvam vas na suboj vy v ciernom.Muz v ciernom sa otocil a s jemnym prihluplym usmevom si si zlozil svoj plast a Obojruky este s vacsou radostou zistil ze ma po bokoch taktiez dve sable s ciernymi ruckami.Vlasne ten muz mal na sebe vsetko cierne.Pristupil k Obojrukemu s rukami zlozenymi na ruckach sabiel,kdezto obojruky mal uz vytasene.Muz v ciernom pristupil k Obojrukemu na vzdialenost stoporeneho azijskeho penisu a s usmevom na tvari praskol prekvapenemu Obojrukemu na nos hlavicku(uder celom do korena nosa:oblubeny hlavne v poulicnyh bitkach).
te sa od prekvapenia a od bolesti zrutil na zem ako vrece zemiakov a naozaj to nevyzeralo famozne ale skor fatalne.Svet na trhovisku sa akokeby zastavil a kazdy pozoroval ich dvoch.V tom sa muz v ciernom sklonil k Obojrukemu a s blbym usmevom,ktory mal stale na tvari zahlasil:"Nemam na teba cas neger,takze nabuduce odstran svoju zadnicu z mojej cestnej drahy!".S tymi slovami sa otocil a zmyzol v ohurenom dave.
Muz v ciernom bol Mrogurt! ...

Ako vzdy sa dopredu ospravdlnujem za pavopis a niektore zvlastne vyrazy,ale tak boli aj sva pasky
MRTNIX!!!

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
desiree  8. 8. 2008 21:38
Uuu... Pobavilo ma to. Vzdialenosť stoporeného ázijského penisu... tak toto budem dlho rozdýchavať... A zas ten pravopis na úrovni trilobita...
Napíš svoj komentár