Urcite sa kazdy velmi tesi, ked ma jeho najoblubenejsia kapela vydat nejaky novy material .

V roku 2009 sa naozaj na co mame tesit hlavny MY - Bon Jovi fanusikovia .
Nasi Jovici si toho totiz v roku 2009 pripravili pekne vela :

Zacnem asi pri DVD-ckach, ktore si pre nas kapela chysta az dve . Jedno z nich by malo byt dokumentarne DVD, ktore ma obsahovat zabery zo zakulisia Lost Highway tour , ale taktiez by sa tam mali objavit zabery zo starsich turne a nesmu chybat ani rozhovory so skupinou. Napriklad Richie by mal na tomto DVD rozpravat o svojich problemoch s alkoholom a aj o tom, kto mu pomohol dostat sa zu tychto problemov. Dalsim DVD-ckom ma byt Live DVD z MADISON SQUARE GARDEN . Nevie sa este ci to bude kompletna nahravka oboch noci alebo mix toho najlepsieho z oboch noci alebo vyjde jedna kompletna noc a z druhej noci sa na disku objavia len nejake zabery ako bonusovy material . Ja osobne by som bol za kompletny zaznam oboch noci . Na tychto dvoch koncertoch boli zahrane raritne piesne ako napr. DRY COUNTY, ALWAYS, BED OF ROSES, LIVING IN SIN a.i., a zvukovy inzinier kapely OBIE O'BRIEN potvrdil, ze na DVD z Madison Square Garden sa tychto raritiek objavi dost .

Teraz prejdem k CD casti. Prva vec, ktoru spomeniem je nove vyberove CD , ktore ma kapela v plane vydat . O tejto vyberovke som nezistil vela informacii ,tak ho tu len tak spominam . To na co sa tesim najviac je novy radovy album skupiny BON JOVI, pre ktory je uz vytvorenych myslim ze 11 demo piesni a dalsie budu nahrane v priebehu najblizsioch mesiacov . Jon a Richie sa vyjadrili, ze to nebude LOST HIGHWAY cislo 2. Podla nich sa mozme tesit na poriadny rockovy album. Dalsia vec k tomuto albummu je taka, ze vraj mozme ocakavat aj velke svetove turne , takze sa ozaj mame na co tesit .

Cize si to teraz cele zhrnieme :

1 - DOKUMENTARNE DVD
2 - KONCERTNE DVD Z MADISON SQUARE GARDEN
3 - VYBEROVE CD
4 - RADOVE CD + TURNE

VIem ze sa chlapci velmi snazia, ale ja osobne si myslim, ze to vsetko do konca roka vydat nestihnu, ale clovek nikdy nevie.

Inac na nete som cital nieco o tom , ze sa planuje urobit profesionalny videozaznam z Central Parku , ktory by mal byt ako bonusovy disk k jednemu z pripravovanych CD (best of alebo radovka), ale nikde to nebolo zatial oficialne potvrdene . Ja osobne si myslim , ze zaznamu z Central PArku sa nedockame, ved naco by boli dva koncerty z jedneho turne ? Aj tak pre nas toho chlapci chystaju dost takze sa mame na co tesit. Vsetkym fandom Bon Jovi prajem vela vela € v penazenkach a taktiez vela radosti z novych BJ materialov, ktore nas cakaju v priebehu roku 2009 , prip. zaciatkom roku 2010 .

KEEP THE FAITH

 Blog
Komentuj
 fotka
vlcica1989  17. 2. 2009 09:04
Tak toto je geniálna správa už sa strašne teším,díky za info. Inak počul si o pripravovanom dokumente ktorý by mal zahŕňať celú doterajšiu kariéru???
Inak jedna pani aj s dcérou ktoré sú v oficiálnom fanclube pripravujú knihu. Tá pani je geniálna, má okolo 50 rokov a je fakt veľkou fanúšičkou.
Napíš svoj komentár