-Oci?
-No?
-V pohode?
-No. Tu?
-No. Diky.
-Za málo.
-Za veľa.
-Čo sa rehoceš?
-Naše dialógy sú fakt Top. Čau.
-Ach ty. Čau.

Pošticuješ čipku na samodržkách, poslednýkrát skontroluješ, či ozaj držia aj samé, lebo všelikto už nasľuboval, že podrží, avšak gumičky a vzťahy povoľujú. Snáď gumy praskajú už pomenej ako kedysi. Posledný nános púdru, a ofinku trošku do boku, pre ňuň efekt. Zvoníš, vchádzaš, padáš. Vypneš na niekoľko hodín, tu čas neexistuje.

-Koľko je?
-Čo koľko je?
-Koľko je času?
-Ča-su? Počkaj, nájdem si to v slovníku.

Namáčaš si prsty do bryndze, chrúmeš slaninu, kúše ti stehná, vraj "keď tebe ešte tieklo mlieko po brade", nevieš prečo sa to tak hovorí, tebe tečie ešte aj teraz, ale nevadí, milenci sú tu na to. Aby robili robotu, do ktorej sa iným moc nechce. Oblížu ti z úst mlieko so smotanou. (poprosím, neviďte v tom žiadne dvojzmysly!)

Vraj si sa zamilovala. Je to pravda? Nie, nie, zamilovala si si nie jeho, ale to miesto, tie situácie, momenty, nové možnosti, voňavky, vôňu pizze, vína a marihuany, tú hudbu, ľudí, ktorí sa striedajú, kričanie z kúpelky "čo robíš?" odpoveď zo záchodu "grcám ti na tvoje hodnoty", pády z bicykla, jazvy, večne vyhodené poistky, a "hejhej slečna ja ťa mám rad" a ty len že "kúl, ja teba ne, ale možno raz" a spotené vlasy. A ja osobne si myslíš, že si sa zamilovala do novej seba samej. Je tak?

Fúkate dymy jeden na druhého, dýchate to a viete, že z toho zomierate. Otriasa vás smiech, asi nie z tých myšlienok na smrť, možno aj to ale hlavne z príbehov o M., zo školských lavíc a neveril by si čo tá krava dokáže, a pamätáš ako sme vtedy tam to, a v 14-tich si zvracala, vyzliekala sa do spodkov a ty si sa len smial. Pamätáš? Hej hej. Napcháš si do úst desať tyčiniek naraz a potom vyprskneš, lebo to bude isto vyzerať super. Vedľa teba sedí tvoj ozaj dobrý priateľ, ktorý ma ruky všelikde, ale veď on to tak nemyslí. Z druhej strany tvoj ozaj divný priateľ, ktorý ťa bozkáva pri bare zozadu na krk ale ten to tak rozhodne nemyslí. Oproti tebe tvoj ozaj zaujímavý priateľ, ktorý ti dáva dokopy život a myslí to určite v dobrom. Ste skvelá spoločnosť, fakt, rovno na titulku. A hore veľkým tlačeným.

Miluješ Sa

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár