Lebo ked ja chcem, aby mna niekto lubil taku, aka som, musim aj ja tak lubit. lebo kazdy chce byt lubeny s chybami, ktore ma. a to chce hrozne velku davku tolerancie a lasky.

chcem,aby si sa citil uzasny. vynimocny, jediny, lebo taky pre mna si. hrdina, silny,krasny a neodolatelny. co este chces?

aby ta nikto stale nekontroloval, bechal ta tak? aby sa na teba po 2-3 dnoch v robote nik netesil? aby sa neustale zo vsetkeho radoval, skutocne urpimne tesil, nikdy nebol otraveny, unaveny ci smutny...

ale aj ja chcem byt ta vynimocna. mila usmiata sikovna odviazana zodpovedna usilovna silna nezistna s velkym srdcom jedina princezna, hodna Teba a tvojej lasky. respektujuca. tolerantna. a nikdy to nevzdat.

kazdy nieco chce
to najviac, co moze od niekoho dostat
to najviac, co od neho chce
a ked to nedostane, tak...
... a tak je to so vsetymi.

raz si ta niekto oblubi a mysli si, ze dostane vsetko.

idem sa zblaznit ze uz neviem, co viac mozem dat. idem sa zblaznit, ze davam tak malo, lebo ten druhy sa tak citi. a idem sa zblaznit, ze je to stale v ohrozeni. ze som stale tak krehkozranitelna, lebo on moze jednym slovom vsetko zmenit. co ak to chce stale skusit. tak ako vravel. co ak proste bude vsetko vporiadku, vsetko bude super, a zrazu dostane pocit ze: "oh, skusim nieco nove! caw laska maj sa pa!"

ved ja uz neviem!!! nedokazem uz takto zit. v stiesnenych priestoroch spiny, hanby a nepochopenia. bez respektu, bez lasky, so samou sebeckostou a vysokymi ocakavaniami. a preco si nikto nepride ma pohladit a pomoct mi... preco ma proste nevezme odtialto prec. preco proste vzdy budu obmedzenia.... preco nikdy nevezme moju tvar do ruk a nevtisne mi bozk az do duse... preco som tak malo v nom a on tak malo vo mne... preco nic nepise... preco ho nechcem nechat ist a pritom ho od seba odhanam.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár