ja sa veľmi do týchto vecí nerozumiem. vlastne by toto celé mohlo byť o miliónoch podobných príkladov ako všetky služby ojebávajú už predom v reklamách len aby ste ich využili a oni dobre zarobili a potom to zvaliť na ten prijebaný systém v štáte a tak by sa to mohlo tiahnuť až do nekonečna. bohvie kde by som skončila. ale ja sa do toho až tak nerozumiem.

ale jebe ma to. všetko do jedného. začnem od začiatku:

som nasratá jak pes keď idem každé ráno do školy a zabáram sa, doslova bez metafor do chodníkov z ktorých je biedne odprataný sneh, vlastne teraz už len voda a tak permanentne končím s mokrými ponožkami.

na to nadväzuje že ak píšu vo výkladoch celom značkovej obuvi že je značková a že zaručujú vysokú kvalitu, ono je to ojeb. predavačka sa na vás milo usmeje lebo to má v náplni práce byť milá a pritom si myslí buď aká som ja prijebaná že tu niečo kupujem keď to nestojí ani len za deravý groš alebo sa v duchu smeje nad tým ako si predstavuje ako tam o pár dní nabehnem s roztrhanými, deravými, alebo čo ja viem akými čižmami/teniskami/balerínkami/lodičkami atď atď

na chvíľu sa vrátim na začiatok k vete "keď idem ráno do školy". hej viem štrajky sa už skončili a nezaspala som dobu, ale je mi zima. je marec a ja nosím hrubé svetre. a možno som chorá, zrelá na psychiatriu alebo umieram a pomaly tuhnem (áno zašla som do extrému, moralisti pojebte sa) ale JE MAREC A JE MI ZIMA (viem že som to už písala). okrem toho sa učím z šalátov. z roztrhaných starých učebníc. a ak by sme sa čisto hypoteticky pozreli na situáciu tak že by som mala dávať pozor aj na to sa môžem zvysoka vysrať lebo učiteľka preberá učivo po trojdňových intervaloch a add1 ju vôbec netrápi že na ňu čumí 30 nechápavých trollov a add2 už totálne v piči má fakt že priemer celej triedy padá len na jej predmete, ale hlavne že má pri vchádzaní do triedy na tvári úsmev teď královnou jsem já, lebo v ruke drží 30 písomiek od tých 30trollov so samými 5kami.
ale jasné to my sme tí hlúpi a vadní a nechápaví.

a potom hej jebe ma aj to že mi ten debil priniesol pizzu až po hodine. bola studená, stuhnutá či čo (proste nie čerstvá) a možno som rozmaznané decko ktoré potrebuje aby sa jej čerstvý syr roztekal ale verte mi takú pizzu by nezjedol nikto. a ja som vyjebala 5 eur. (ak si to prerátame na cigarety, mala by som balík a pol.)

a som hladná.
a celý tento systém môžem jebať.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár