Tak ako väčšina ľudí ktorý nemajú umelý chrup, tak ani ja nemám rád zubárov.
No len ráno sa mi stala taká nepríjemná vec.
Zobudil som sa z napuchnutou tvárou jak kysnuté cesto a zub ma bolel ako keby mi niekto vytrháva vlas po vlase pinzetou.

Po zjedení približne štyroch tabletiek proti bolesti ktoré mi nezabrali som sa rozhodol zájsť k tomuto veľmi nepríjemnému pánovi.

Keď som došiel do čakárne potešil som sa že je prázdna a že to rýchlo budem mať za sebou. Omyl. Vyšla stará zošuverená pani ktorej sa ruky triasli tak že ledva chytila môj preukaz.
Ukázala mi na stoličku že sa mám posadiť a chvíľku počkať.

Keď som tam sedel zhruba 25 minút tak ma pani zavolala do vnútra.

Neviem či bol zubár slepý alebo len proste jebnutý no prišla otázka čo ma trápi. Prstom som ukázal na moju opuchnutú tvár.
Posadil ma do hnustného modrého kresla. Po pozretí do mojích úst surovo zhodnotil že zub mi dá preč.
Skoro ma vykotilo.

Ale to najhoršie ešte len prišlo. Milý pán doktor na mňa totižto dýchol. Keď som zacítil smrad šíriaci sa z jeho úst pochopil som že nebude potrebná ani oblbovacia injekcia. (Neviem nemali by si práve zubári umývať zuby? Ale ak aj hej tento o tom asi nepočul)

No ale injekciu som dostal aj tak.. Dokonca 2 krát lebo na prvý krát nezabrala.

Po tom čo mi spuchlo podnebie ma naplo. (Možno to bolo aj z dychu dotyčného pána už neviem). No milý zubár mi povedal že to si mam nechať až na potom keď budem vonku že sa mu nechce upratovať.

5 minút mi ten kokot kýval s tým zubom ako šialená opica (sestrička mi samozrejme musela držať hlavu). Keď tento pán však po 5 minútach prestal a zavelil že si musí zobrať väčšie kliešte mal som chuť vraziť mu vŕtačku do riti. Nakoniec som to neurobil. (škoda).

Keď si zobral väčšie kliešte kýval znova 5 minút a chvíľami to vypadalo ako keby dostal záchvat.

Keď mi už konečne vytrhol zub a prestal ma mučiť zavelil mi cenu.
Tak ten kokot ktorý ma tam týra dobre že som od bolesti neskapal (aj napriek injekciam) a dýcha na mna ten neuveriteľný smrad si odo mňa dovolí vypýtať 17€? To čo mi urobil to mu nestačilo?.
No zaplatit som musel. Ale pána už nikdy nenavštívim.

Po tejto skúsenosti som sa rozhodol že si budem trhať zuby sám.
Bude to lepšie.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár