Mám kolegu v práci. Chalan pekný, múdry, ale tak neskutočne arogantný a namyslený až ma niekedy udivuje, aké rozmery dokáže dosiahnuť ľudské ego. Píšem ľudské a nie chlapské zámerne... pretože poznám ženy s rovnakým božským komplexom a je to rovnaké trápenie vychádzať s nimi ako s chlapmi. Som toho názoru, že keď sa stretávame niekoľkokrát týždenne, tak čo ja viem, aspoň ahoj by sa patrilo, hlavne keď dotyčný vojde do miestnosti, kde už sa niekto nachádza. Ale tento nie. Chodí po chodbách akoby mu to tam patrilo. Ja som sa spočiatku snažila aspoň usmiať, ale už mi došla trpezlivosť. Dnes sme sa stretli vo dverách, stál tam jak kopa hnoja a čučal rovno na mňa Tak som čučala ja rovno naňho a po chvíli sme sa minuli Tak hodinu som sa snažila pochopiť o čo mu ide a postupne sa mi zapol samonasierací mechanizmus, takže som sa tak vytočila, až som mala chuť do ničoho udrieť. 

Pointa žiadna, ale odkaz: Chlape, to že dobre vyzeráš a že o tom vieš neznamená, že nemôžeš v očiach ostatných ľudí byť kus falusa. 

 Blog
Komentuj
 fotka
xxar3s  5. 3. 2018 14:50
problem je v tebe ze ty od ostatnych nieco vyzadujes, sak sa vyser na nich. Preco by ti ini ludia mali len tak skladat nejake poklony?
 fotka
wewo  5. 3. 2018 14:57
jej, s nim by som si rozumel

ale tak zdravit sa patri.
 fotka
amikadze  5. 3. 2018 14:58
možno mu to vyhovuje
 fotka
loveillumination  5. 3. 2018 15:22
Podla mna je uplne zbytocne sa takymito vecami zapodievat, nie este sa kvoli tomu vytacat chill
 fotka
tarassaco  5. 3. 2018 15:27
Ja sa napríklad ľuďom nezdravím, lebo sa ich vyslovene hanbím, pripadne si ich ani nevšimnem, žijúc vo svojom svete. Dúfam, že si o mne nemyslia, že mám nejaké nadrozmerné ego a som namyslená a arogantná...
 fotka
kajsmir  5. 3. 2018 15:37
poznate sa osobne, alebo len pracujete v spolocnych priestoroch?
 fotka
lostinthedark  5. 3. 2018 15:56
Takže takéto myšlienkové pochody sa bežne dejú v ženskej hlave?
Napíš svoj komentár