Pár týždňov dozadu som sa rozhodla, že by som možno mala zmeniť cieľovku zo sexi študentov (najlepšie mladších) na niečo staršie a serióznejšie. Už ma proste prestalo baviť byť tou, ktorá velí a buzeruje a nakoniec to bolo aj tak, že som sa prestala baviť a začala som sa nudiť. Zvyčajne tak došlo po tom, keď sa chalan pokúsil hrať nejaké hry (hry na nedostupného, hry na to, kto sa ozve ako prvý...). Keďže už ale dávno nemám 18, nemám už ani nervy riešiť jeho problémy resp. zbytočne priveľa rozmýšľať (ako by som určite keby som mala 18....aj 20 možno - čo si budeme klamať).

Posledná vec, ktorá ma držala ďalej od staršieho chlapa odišla preč, takže som mala voľné pole. Tohoto "daddyho" som poznala už pár mesiacov cez spoločných známych. Hneď ako sme sa bavili prvýkrát sme si mali čo povedať, lenže vtedy som akosi rozmýšľala nad niekým iným. Ale celý čas sme si písali kamarátsky a ľudsky mi dosť sedel. Nehovoriac o tom, že z neho celkom dosť vyžarovalo "daddy mojo" Neviem ako to mám nazvať, ale to je niečo také, keď je chlap starší o dosť a vyžaruje z neho taký pokoj a múdrosť a skúsenosti. Úprimne? Celkom mi lichotila pozornosť takého chlapa. 

Všetko sa pohlo konečne pred 3 týždňami. Síce to boli len letmé dotyky a bozky a podobne, ale bolo to dosť príjemné. Pár dní na to sme mali rande. Fakt som sa bála, lebo som to nechcela zmrviť (áno, sama neverím, že toto píšem). Dopadlo veľmi dobre. A potom bol párkrát za mnou, boli sme von, na párty. Ešte stále sme spolu nespali a včera som mu hovorila, že si to aj celkom užívam konečne s niekým trávim čas, pretože s ním chcem tráviť čas a nie preto, že s ním chcem spať. 

Snáď to nezakríknem a snáď to so mnou vydrží  

Ťuk ťuk.

B  

P.S.: Neznáša, keď ho volám daddy a ja mu to robím z trucu

 Blog
Komentuj
 fotka
nikkaaa  23. 5. 2019 18:47
a kolko ma?
 fotka
chestnut  24. 5. 2019 00:21
skoda ze vascinou ti starsi su bud zenati alebo rozvedeni, toto jedine ma brzdi
 fotka
naughty_bex  24. 5. 2019 20:09
@nikkaaa 35 takže 10 rokov...myslím, že pohoda
 fotka
naughty_bex  24. 5. 2019 20:09
@chestnut no.... nie je ani jedno stále slobodný
 fotka
chestnut  26. 5. 2019 23:49
tak to je win win
 fotka
limitles  29. 5. 2019 15:31
10 rokov je ideal xd
 fotka
naughty_bex  6. 6. 2019 00:53
Napíš svoj komentár