Neznášam ho. Posledné mesiace sa choval ako kretén. Ale sexi kretén. Vysoký, silný s modrými očami. Ktorá by odolala? Z ničoho nič si presadol rovno ku mne a začal so mnou konverzovať. 

"Zaslúžil by si si natrieskať za to ako si sa správal," povedala som.

"Ja viem." odvetil.

Udrela som ho. Poriadne. Vrelo vo mne. Zmes zlosti a vzrušenia sa prehnala mojím telom ako vlnobitie. Udrela som ho znovu. Chytil mi ruky a začali sme sa "biť". Bola som strašne nahnevaná. Ako sa opovažuje tváriť sa akoby sa ani nechumelilo? Neviem ako dlho to trvalo, viem len, že v jednu chvíľu sme sa bili a ďalšiu sme sa vášnivo bozkávali. Zahmlilo sa mi pred očami. Keď začal rukami blúdiť po mojom tele volil dotyky ako maliar ťahy štetcom. A ja som sa pod každým jeho dotykom roztápala. Vzývala som božstvá, nahlas som vzdychala. Umlčal ma bozkami, ale neprestával......

.

Zobudila som sa celá mokrá a udýchaná. Na krku som cítila jemné šteklenie. Otočila som sa. Spal. Dlhé mihalnice mu na lícach vytvárali vejárikovité tiene. Otvoril oči a rozospato na mňa pozrel. 

"Dobré ráno."

"Som smädná." 

Postavil sa a nahý mi šiel po vodu. Napila som sa, pozrela som naňho a povedala som: "Aj tak ťa neznášam."

Jemne ma bozkával po krku a pomedzi bozky mi zašepkal do ucha: "Ja viem, som strašný....hrozný človek.... úplný hajzel......"

"Mmmmmmm.... poď sem..."

P.S.: Rozdávajte lásku, nie hejty  

B

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  13. 3. 2018 16:17
Najlepšie party si vynechala
 fotka
naughty_bex  16. 3. 2018 14:39
@antifunebracka tie sú od 18+ a iba pre silné povahy
 fotka
antifunebracka  16. 3. 2018 16:00
Ja som velice silný!
 fotka
naughty_bex  18. 3. 2018 19:29
@antifunebracka keď nazbieram viac informácií tak možno napíšem niečo neprístupnejšie
Napíš svoj komentár