S prepáčením a vypípaním. Chvíľu máš pocit, že vieš čo chceš, ale furt niekto niečo rieši. Napríklad ja si momentálne od života želám voľný vzťah. Povedzme vzťah s výhodami. Znie to jednoducho hejže? Ale nie je to jednoduché. Takže si to zhrnieme: byť single je ťažké, mať vzťah je ťažké a byť na "voľnej nohe" je tiež ťažké. Je náročné nájsť niekoho, kto bude spĺňať moje požiadavky a zároveň sa nebude tešiť na to, že z toho bude niečo viac. Respektíve si poza môj chrbát nebude riešiť niečo iné. 

Skrátka som unavená z neustáleho prebiehania do vzťahov, z riešenia problémov a som skutočne šťastná, že som single. Nechcem do toho zase spadnúť, zase sa niekomu otvárať, na niekoho sa viazať a čakať kedy to všetko pôjde do hajzla. Tak som si povedala, že jediná vec, ktorá mi skutočne chýba je ľudské teplo. A to predsa nemôže byť také ťažké nájsť. Ale je.....sakra je. Verte mi, že nájsť niekoho s podobným zmýšľaním je takmer nemožné. A zas ja nie som osoba, ktorá by skúšala. Nemám záujem skúšať či to vyjde. Chýbajú mi tie časy, keď som také vzťahy mala. Boli to asi vážne najlepšie vzťahy. Žiaden plač a trápenie sa, žiadne divné pocity, žiarlivosť. A keď to skončilo, tak sa nič nedeje, život ide ďalej. Žiadne prepieranie špinavého prádla, žiadne slzy a nenávisť. Život bol oveľa jednoduchší. 

P.S.: Pre nechápavých - nie som k*rva.

B

 Blog
Komentuj
 fotka
agord  2. 3. 2018 10:08
Takže ak to dobre chápem, tak ty hľadáš niekoho na “vzťah s výhodami” s tým že, túto “výhodu” bude mať len stebou a s nikým iným nemôže? Aký je rozdiel medzi týmto a chodením spolu? Ono keď tomu len priradíš iný názov, nestane sa s toho niečo iné. Či?
 fotka
anonym356  2. 3. 2018 11:50
Nie si sama... ja tiež nehľadám vzťah s problémami a chcel by som niečo podobné ako opisuješ, že proste neriešiť pičoviny a netrápiť sa.
 fotka
xlilix  2. 3. 2018 18:21
Ja som tiež pred nedávnom riešila vzťah s výhodami,ale bojím sa že by sa jeden z nás zamiloval a potom by to bolo komplikované ..
 fotka
bombarder  2. 3. 2018 21:39
Lenže to čo bolo kedysi čo keď skončilo a nemala si z toho ťažké myšlienky už nikdy nebude! Lebo roky nevrátiš a s nimi prichádza rozum, opatrnosť. To je ako rozhodnutia, vždy ich urobiť musíš, to aké boli zistíš len tým že ich urobíš.
 fotka
johnysheek  3. 3. 2018 06:58
som smutny...
 fotka
naughty_bex  4. 3. 2018 17:45
@agord nie... vo vzťahu sú ozajstné city, ktoré prevyšujú kamarátsku náklonnosť a sexuálne napätie. Z toho potom vzniká láska a problémy atď, ktoré ja nechcem. To je to prečo tieto dva vzťahy majú iný názov. Pri kamarátstve s výhodami je prakticky od začiatku jasné, že ide iba o prechodné riešenie, ktoré v istom bode skončí.
 fotka
naughty_bex  4. 3. 2018 17:45
@anonym356 Aleluja. Ešteže nie som sama.
 fotka
naughty_bex  4. 3. 2018 17:46
@xlilix Podľa mojej skúsenosti, ked si určíte nejaké medze, ktoré budete dodržiavať, tak sa celkom minimalizuje riziko vzniku citov. Ale pokiaľ nie si silná a nevieš oddeliť lásku a sex, radšej to nerob - zle to dopadne.
 fotka
naughty_bex  4. 3. 2018 17:47
@bombarder To je pravda. Iba spomínam, že to bolo jednoduché a bez trápenia.
10 
 fotka
agord  4. 3. 2018 18:52
Už som pár podobnych vzťahov riešil, ale nedopadlo to práve najlepšie. Vždy tá druhá strana chcela viac. Ale, ak sa stretnú dvaja takí ako píšeš ty. Tak by to fungovať mohlo. Ako prechodný stav by to mohlo byť fajn.
11 
 fotka
naughty_bex  4. 3. 2018 21:02
@agord Hej no...treba si určiť priority a porozprávať sa. Funguje to, len treba mať otvorenú myseľ a vedieť čo chceš. Tak veľa šťastia, nech už je to čokoľvek, čo si pod tým predstavuješ.
12 
 fotka
agord  4. 3. 2018 21:19
Ja som si pod tým nechcel predstavovať nič. Chcel som len pochopiť ako to vnímaš ty.
13 
 fotka
naughty_bex  5. 3. 2018 14:27
@agord nepochopili sme sa - Tak veľa šťastia, nech už je to čokoľvek, čo si pod tým predstavuješ = že nech už je tým šťastím podľa teba čokoľvek tak ti to prajem ..... a mám taký pocit, že to vnímame podobne
14 
 fotka
agord  6. 3. 2018 17:35
Stane sa mi občas, že si stojím na kábli. Je to dosť možné, s niektorými vecami som sa celkom stotožňoval. Len reality býva často iná.
Napíš svoj komentár