"Chceš kávu?" opýtal sa, keď sme prišli k nemu. 

"Áno, dám si."

"Mlieko? Cukor?"

"Mlieko a bez cukru, prosím."

Doniesol mi horúcu kávu v hrnčeku s jednorožcom. Slušne som poďakovala a sadla som si na posteľ. Bavili sme sa o škole, o skúškach, o plánoch....proste bežné veci, o ktorých sme sa rozprávali stále. Téma sa, ale samozrejme tradične zvrhla na sex, keď vyzvedal čo a ako a podobné somariny. To bol presne on. Rád sa pýtal, nerád odpovedal. Vraj čo by musel chlap urobiť v posteli aby som mu tolerovala neveru. 

Zamyslela som sa. Chcela som byť vtipná, tak som povedala, že možno keby mal dva jazyky, alebo tri ruky. 

"Ako to myslíš?"

"Nieeee.... ja sa hanbím."

"Mne to môžeš povedať. Vieš, že potom aj tak začnem rozmýšľať a budeš mi to musieť tak či tak povedať."

"No tak napríklad keby mi to robil pusou, zároveň rukou a ešte by ma pritom aj škrtil, tak to by som mu možno povolila občas nejakú vychádzku."

Iba potichu povedal 'Aha,' a sadol si na posteľ. Chvíľu premýšľať a pritiahol stoličku medzi svoje rozkročené nohy. 

"Sadni si." prikázal mi.

Tak som si sadla - noha cez nohu. Cítila som ako sa zozadu ku mne naklonil a ako ma chytil za ruky. Jedným plynulým pohybom mi ich dal za operadlo stoličky sebe do rozkroku. Prerušovane mi dýchal na krk a jedna jeho ruka mi obopla hrdlo. Druhou šiel veľmi pomaly po mojom kolene smerom hore. To ako sa centimeter po centimetri posúval po mojom stehne mi bičoval nervy a cítila som aká som vzrušená. Jeho ruka sa pomaly sťahovala okolo môjho hrdla a do ucha mi pošepkal: "Hmmm....napríklad nejako takto?"

"Mmmmm....áno, takto...."

O pár krátkych minút som už nahlas vzdychala a celá som sa triasla od sily orgazmu, ktorý mi prechádzal cez telo ako vlnobitie.

Tak som tam sedela. Úplne oblečená, s premočenými nohavičkami a jeho rukou okolo môjho krku. Najšťastnejšia na celom svete.




B

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  28. 5. 2019 16:34
Hentieto špeciálne praktiky sú podľa mňa úplný štandard
 fotka
naughty_bex  6. 6. 2019 00:55
@antifunebracka mne za posledný rok a pol otvoril nový svet
Napíš svoj komentár