Tak rozmýšľam, že prečo sa hádam s ľuďmi za hlúposti a prečo keď niečo urobím 100-krát správne a raz nie, prečo dostávam vyžrať. Preto. Lebo tak ako mnoho ľudí aj ja mám problém povedať nie. Iba preto, že nechcem. Koľkokrát sa mi stalo, že som letela za niekým, lebo to potreboval, ale keď to bolo naopak, tak som sa nedočkala pomoci. Áno, naštve to človeka a tí, čo ma poznajú dlhšie ešte stále veria, že som tá tichá naivná hlupaňa, ktorá bola vždy povôli. No bohužiaľ, malá hlupaňa dostala niekoľkokrát po papuli a trošku zmúdrela. Nie príliš a nie dostatočne, ale zmúdrela. 

Lebo, keď ja poviem nie, ľudia sa čudujú. Ale, keď vždy hovoríš nie a raz povieš áno, dobre, že ťa z lásky nezožerú. Toť čisto môj výlev zlej nálady a miernej agresie. Sľúbila som si, že porcelán už rozbíjať nebudem. 

Pekný deň,

 Blog
Komentuj
 fotka
johnysheek  26. 10. 2016 23:06
cheer up girl.. toto su veci, ktore je niekedy lepsie neriesit.. proste treba byt spokojny sam so sebou a robit pre druhych.. to ze si to nevazia.. je ich problem.. nikdy nie tvoj.. a oni to mozno raz pochopia.. a i keby nie.. na tom nezalezi..
 fotka
naughty_bex  29. 10. 2016 14:25
@johnysheek horšie keď ide o ľudí bližších na to aby mi to bolo u zadku.
 fotka
johnysheek  29. 10. 2016 14:39
@naughty_bex nanestastie to plati i vtedy
clovek sa zmeni sam alebo nezmeni.. nikto iny ho nedokaze zmenit..
Napíš svoj komentár