Zajtra mám štátnice a jedna etapa môjho života sa končí... možno preto, že nechcem na druhom stupni pokračovať na tejto škole. Posledné mesiace boli veľmi ťažké. Nepísala som sem často, lebo nebolo o čom, nebol čas. Celý môj život sa utápal v stereotype okorenenom iba hádkami a nezhodami v partnerskom živote. Ďalej to bude viacmenej skúška. Či náš vzťah prežije leto. Mám však taký dosť zlý a divný pocit z toho všetkého. Pocit, že sa nikam nehýbem. Že som sa v živote za celý ten čas nikde neposunula. Nemyslím zásnuby a podobne, len to nie, mám len taký pocit, že už to nie je čo to bolo. Snažím sa utešiť tým, že máme teraz "dospelý" vzťah, avšak neviem, či taký vzťah chcem. Asi nie. 

Zase mi to ľudia napíšu komentáre, že keď sa ti nepáči, tak to skonči a podobne...ale ono to nie je také jednoduché. Keby bolo, už som dávno niekde preč. Nie som šťastná, nie som nešťastná, nie som spokojná, nemám pocit, že som tam, kde chcem byť. 

Rozumie mi niekto? Alebo to mám radšej prebrať s terapeutom? 

 Blog
Komentuj
 fotka
paria333  19. 6. 2017 14:51
pravska skúska vztahu bude až to ked sa z vysokej skoly presunieš do pracovneho zivota.

Tam pocitis aj to že nejake pojebane skusky na skole a statnice boli uplne hovno



Inak vela stastia mal som to podobne. skús športovať...
 fotka
lenkaska1  21. 6. 2017 01:11
ja ti rozumiem.. a nedá sa počúvať rady ľudí, že rozíď sa s ním.. K tomu musí v prvom rade človek sám dospieť resp. nedospieť... Hlavne rob rozhodnutia podľa seba! Čas ukáže..
 fotka
james98  22. 6. 2017 10:06
Ja som sa rozhýbaval k rozchodu asi 3 roky Poznám ten pocit, že som nebol štastný, ani neštastný, spokojný, ani nespokojný - že som nevedel čo a ako. Nakoniec ten rozchod bol najsuper vec čo som spravil - hoci to trvalo neskutočne dlho. Každý si tým musí prejst sám, a nájst ten správny čas.
 fotka
antifunebracka  23. 6. 2017 23:22
Ja cítim, že váš vzťah má šance... trošku na tom obaja zapracujte a budete spolu do konca života!
 fotka
naughty_bex  14. 9. 2017 14:57
@antifunebracka ...... o takmer 3 mesiace neskôr: sme stále spolu, nejako sa to všetko utriaslo, myslím, že sme sa zblížili ešte viac. Čakajú nás dva roky v miernom odlúčené, ale nejako verím, že to zvládneme. Ďakujem za to, že si verila
Napíš svoj komentár