Kde len začnem....asi hneď na začiatku. Všetko sa začalo v ten prvý deň, keď sme sa stretli prvýkrát. Držal si v ruke fľašu Božkova a pollitrovú kokakolu. Pamätám si, ako si začal hovoriť a pamätám si ako si ma očaril svojou inteligenciou a divným zmyslom pre humor. Človek by nechápal, že sú to ešte len tri mesiace. Mám totiž pocit, že ťa poznám celú večnosť. 

A potom to šlo totálne z kopca. Pripomína mi to iný príbeh, ktorý sa stal veľmi dávno. Chlapec je kurevník a hlúpe dievča sa doňho aj tak zaľúbi. Stačí jej zopár ukradnutých bozkov, pár modrín a klobásy na zadku. Ani neviem ako som sa do toho všetkého zamotala. Svoje city topím vo fľaši lacného vína a môj život pripomína chaos. Už toľkokrát som ti to chcela povedať, toľkokrát som sa takmer neudržala. Ale nemôžem, viem, že to čo by som si vypočula, by vo mne zrejme zabilo aj ten kúsok zdravého rozumu čo ešte mám. 

A tak si kradnem aspoň trochu času s tebou.

B

(Ľudia, prosím berte to s nadhľadom.... nie každý blog je môj život od slova do slova. Už totižto vidím tie komenty, že ste ešte spolu? Je toto ďalší? Je mi fajn

 Blog
Komentuj
 fotka
johnysheek  23. 6. 2018 19:57
Napíš svoj komentár