Na začiatok menšie upozornenie: možno budete mať pocit, že je to osobný výlev sebaľútosti....nie je... je to niečo ako cesta sebapoznania a hlavne vec, nad ktorou už pár dní premýšľam.

Myslím, že každá z nás zažila už sklamania. Tá, ktorá nie, si šťastná, ďalej čítať nemusíš. Choď dať pusu svojej polovičke a ďakuj od rána do večera za to, že ho/ju máš. My ostatné sme prešli cestu, na ktorej nás čakalo sklamanie, ale zároveň aj ponaučenie. Keď sa k nám niekto nechoval dosť dobre na to, aby sme boli spokojné, bolelo to. Nechali nás v ruinách, v sračkách, ktoré spôsobili a odišli preč z našich životov. Pýtam sa: Prečo si TY myslíš, že si iný? Že nezapadáš do vzorca XY chalanov, ktorí si vzali čo chceli a odišli? Ktorí mi narozprávali, nasľubovali hory a doly? 

Veľmi dlho mi trvalo si uvedomiť, že nie je hanba, že som ľuďom verila, je naopak ich hanba, ako sa zachovali. Veriť v dobro v ľuďoch, veriť, že sa budú chovať slušne nie je skutočne na hanbu. Neúprimnosť, klamstvá a podlé zrady, to je HANBA. A áno, možno mám problém veriť im po tom všetkom, možno mám problém sa otvoriť niekomu, ale pokiaľ mi ten človek dokáže, že za to stojí, som ochotná mu dať seba celú. Ukázať svoje zlé aj dobré stránky, svoju lásku, opateru a nehu. Všetko. 

B xx 

 Blog
Komentuj
 fotka
majmarad  9. 8. 2018 06:01
Vždy stretávame podobných ľudí a čo sa týka partnerov, tak sa situácia zvykne opakovať, pokiaľ ju nevyriešime a nepochopíme. Nesklamali sme my, sklamali tvoje očakávania, miera tolerancie, návody, ktoré máš, požiadavky na partnera...atď

Možno sme niektorí iní, ale ty nás nikdy nestretneš, pretože máš v živote iný vzorec, inú cestu a potrebuješ pochopiť tú svoju. Možno sme nezaujímaví, nepríťažliví alebo nudní a ty aj napriek tomu, že by si nás veľmi rada spoznala ostaneš už osamelá, alebo narazíš na typ, ktorý ti to má vysvetliť. Ten, čo doteraz. A tak sa to všetko bude opakovať až pokiaľ niečo nezmeníš. Nie je to o dôvere a nikto ti nebude dokazovať, že za to stojí. Energia je v dnešnom svete vzácna a jediný človek, ktorý by ti mal dokazovať niečo takéto si ty sama. Dokáž sama sebe, že na to prídeš a pochopíš.
 fotka
darkpassenger  9. 8. 2018 06:07
Odpovedám : Pretože ja som ruina preto som iný...
 fotka
johnysheek  9. 8. 2018 12:12
tak jest..
 fotka
kalkulon  9. 8. 2018 15:49
musis verit v dobro v ludoch ale zaroven aj na - Neúprimnosť, klamstvá a podlé zrady , taki su proste vsetci ludia ini viac iny menej , nikto nieje dokonaly
 fotka
antifunebracka  9. 8. 2018 17:17
@majmarad Veľkú pravdu si teraz zadelil, bratku!
 fotka
naughty_bex  9. 8. 2018 20:42
@majmarad toto je veľmi zaujímavé
Napíš svoj komentár