Nervózne som sa vrtela v autobuse na ceste. Za ním. Bože, čo mi to napadlo. Vedela som, že je to rýchlo a možno to nie je celkom správne, ale niečo ma k nemu neskutočne ťahalo. Ľudia božskí, najviac v mojom živote. A to nie som žiadna svetica, už som si toho užila hodne. Ale toto bolo iné. Povedala som to veľakrát, že to bolo iné, ale prisahám, že takto nenásilne a plynule sa ešte nič nedialo. Iskry lietali na všetky strany. Vždy, keď sme sa videli, bolo nám dobre. Iba tak,....porozprávať sa. Lenže rozhovory sa zmenili. Zavítala do nich vášeň. Tak obrovská a spaľujúca, až nebolo kam uniknúť. Bol ako oheň, nespútaný divoký. Všetko to bolo také prirodzené. Nechápala som čo, ako ani prečo.

Vystúpila som na zastávke a šli sme sa najesť. Ako obvykle sme sa skvele bavili, ale videla som ako sa na mňa díva. Viackrát mi povedal, že tie moje veľké zelené oči mu v noci nedajú spávať. Naskočili mi zimomriavky, keď ma chytil za ruku. 

Kráčali sme nocou k nemu domov. Obaja sme vedeli čo bude nasledovať. 

'Vidím, že si nervózna. Nebuď, o nič nejde. Ja iba chcem byť s tebou. Chcem vidieť kam to smeruje.'

'Dobre. Mám z toho trochu stres. Neviem, čo mám očakávať.'

'Neočakávaj nič a budeš stále príjemne prekvapená.' žmurkol a usmial sa na mňa.

Naliali sme si vínko a sadli na terasu. Začal mi jemne masírovať plecia. Otočil ma k sebe a pobozkal. Žalúdok sa mi obrátil na ruby a cítila som ako narastá vzrušenie na oboch stranách. Nasledujúce minúty boli rýchle. Strhával zo mňa oblečenie a zároveň ma smeroval do spálne. Akoby sa nevedel nabažiť toho čo vidí a čo cíti. 

Keď sme skončili nemala som slová. Bolo to úžasné, lepšie ako v mojich najodvážnejších predstavách. A prvýkrát sa niekomu podarilo spôsobiť mi mokrý orgazmus. Asi našiel nejaké tajné tlačítko, o ktorom som nevedela ani, pretože raz to môže byť náhoda, ale 4krát za sebou asi nie. 

V tú noc sme spolu spali ešte 3krát. A bolo to to najlepšie čo som vo svojom živote zažila.

B

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár