Všetko sa to začalo pred takmer tromi týždňami. Vlastne pred polrokom, ale v skutočnosti až pred tromi týždňami. A odvtedy? No, môj úbohý život sa otočil o 180°. Ešte nikdy som nebola takto pokojná. Nie, nie je to láska.....teda aspoň zatiaľ v tom nie sú žiadne hlboké city, ale čo tam je a čo si veľmi vážim je vzájomná úcta a rešpekt. Ani vo sne by mi nenapadlo ako sa všetko zmení, ale som vďačná. Som mu vďačná za to, že ma oslovil. Za to, že zatočil mojím svetom ako tornádo. Takže sa momentálne sústredím na všetky tie maličkosti a maličké potešenia, ktoré mi život prichystal a užívam si to všetko plnými dúškami. 

A pripojím citát : Momentálne sa nachádzam v stave "čo bude, to bude." Už viac na nič a na nikoho netlačím, nesnažím sa silou mocou veci riešiť. Za nikým neutekám, nikoho nepresviedčam. Dávam veciam voľný priebeh a radšej budem do budúcna milo prekvapená, čo sa stane, ako sklamaná tým, čo nevyšlo. 

A ešte jedna vec: Niekedy je dôležitá cesta a nie samotná destinácia. Je to cesta, ktorá nás robí silnejšími, je to cesta, ktorá nám otvára oči a ukazuje krásy života. 

xx B

 Blog
Komentuj
 fotka
luboos  28. 3. 2018 12:42
No to trvalo Que Sera Sera
 fotka
johnysheek  29. 3. 2018 23:22
S tým záverom som mal vždy v živote problém, keď prišlo na túto tému. Ja si proste nemyslím, že "cesta je cieľ". Lebo cesta je len prostriedok, ktorý nás vedie k cieľu. Síce nás "otĺka" a "formuje", avšak stále je tým dôležitým "cieľ". On je ten, ktorý nás núti "šľapať" ´dalej, bez ohľadu na to, čo s anám deje.. On nás "ťahá" a presviedča, aby sme to nevzdali.

Bez neho by to bola "len" cesta, a teda bezcielne potulovanie sa, nechávanie sa nasmerovať vždy iným smerom, po každej "facke" či "buchnáte" a koniec koncov to môže viesť i späť, čo asi nie je chcené...
 fotka
naughty_bex  30. 3. 2018 20:45
@johnysheek a čo je cieľ? iba to čo si určíš a môže sa stať, že počas tej cesty sa ti zmenia všetky priority a nakoniec sa rozhodneš, že tadiaľto cesta nevedie.... neviem....ja skôr rozmýšľam nad tým, že som sa proste ešte iba nerozhodla kam chcem ísť.
Napíš svoj komentár