O týždeň mám ďalšie sedenie. Moja terapia momentálne zahŕňa víno, cigarety a moju mačku. Snažím sa nefiltrovať si svoj hnev pomocou agresívneho nepríčetného sexu, ale občas je to ťažké. Začal týždeň číslo 3 abstinencie. V sobotu sa máme stretnúť a dopadnúť to môže všelijak. Už som sa vzdala myšlienky, že odolám. Vzdala som sa myšlienky, že ja som pánom svojho konania. Je tak veľmi jednoduché a príjemné podľahnúť mu. Pri tom, čo robíme sa cítim byť nažive. Jeden z mála momentov btw. Zas som prešla na Lanu. Už sú to celé mesiace, čo som ju nepočúvala. 

Aby som uviedla na správnu mieru. Bol mi diagnostikovaný Aspergerov syndróm. Ten bohužiaľ ide ruka v ruke s problémami týkajúcimi sa medziľudských interakcií a tiež s neschopnosťou spracovávať emócie. Ja cítim, cítim veľa vecí, len proste nejako neviem čo s tým. A tak sa to hromadí a hromadí až explodujem. Tým ako neviem niekedy ako komunikovať s ľuďmi resp im nechcem povedať čo sa deje (lebo niekedy neviem ako sa cítim), tak som sa naučila rokmi, že fyzicky mi to ide omnoho lepšie. Neviem povedať, keď sa niekomu páčim až kým neurobí očividný krok. Je jednoduchšie s niekým spať ako s ním hovoriť. Ja viem, že si budete myslieť, že som úplne psycho, ale tak to mám. 

Bolo mi niekde ubraté, ale zas mi bolo pridané, čo sa týka intelektu. 

Vravím si však, že 10 bodov IQ by som kľudne vymenila za schopnosť čítať ľudí o trochu lepšie. Za to, že by som možno vedela, čo sa odohráva, kto hrá nejaké divné hry, ktorým ja nikdy neporozumiem.

To, že viem, čo je za tým, je oslobodzujúce.....to, že viem, že sa to nikdy "nevylieči" je skľúčujúce a občas mi to prináša pocity úzkosti.

To, že nikdy nebudem "normálna".

B

 Blog
Komentuj
 fotka
primitiv  7. 11. 2019 17:44
Tak buď rada, že máš aspoň ten intelekt. Čo sa týka emócií, čítania ľudí, mám podobný problém ako ty. Len som bez toho intelektu Akurát to riešim inak ty. Snažím sa minimalizovať sociálny kontakt na úplné minimum. A je mi tak lepšie.
 fotka
11  8. 11. 2019 15:33
.
 fotka
adelka33  10. 11. 2019 21:40
City tvoje sú otupené, nerozvinuté. Ty nevies este co je to cítiť. A ,, viem, že sa to nikdy "nevylieči" to len dokazuje.
 fotka
naughty_bex  2. 12. 2019 20:17
@primitiv no však jasné...ja mám okruh ľudí, ktorých mám rada a s ktorými sa cítim fajn a to mi stačí. Nehovorím, že by možno nebolo fajn ho niekedy obohatiť o niekoho nového, ale potom sa objaví sociálna úzkosť a je to v pytli.
 fotka
naughty_bex  2. 12. 2019 20:19
@adelka33 Ahoj ty úbohá ľudská bytosť. Najprv si naštuduj pojmy a potom skús písať dojmy. S tvojím božským komplexom je život očividne smutnejší ako s mojím Aspergerom.
 fotka
adelka33  13. 1. 2020 14:53
čo hned sa urážaš, však pracuj na sebe trochu, .,,viem ze sa to nikdy nevylieci" je hlúpy prístup.
 fotka
naughty_bex  29. 1. 2020 20:04
@adelka33 pani doktorka s praxou a čo odporúčate ??
Napíš svoj komentár