Viem, že veľa ľudí to robí a ja patrím tiež do tejto skupiny. Ľudí s kopou pocitov, ktoré sa vyjadrujú ťažko. Rokmi som našla spôsob ako vyjadriť čo cítim bez slov, netvrdím však, že to je ten správny spôsob. 

Zažila som mnoho typov vyjadrenia pocitov fyzickými úkonmi. Rozbíjaním predmetov, trieskaním dverami, hádzaním vecí, sexom. Hnevám sa, chcem byť sama, nenávidím to tu, mám ťa rada. 

Avšak až tento chlap, čo mi vošiel pred viac než rokom do života ma naučil aký je skutočný rozdiel medzi sexom a milovaním. A je tam, verte či nie. Je tam, viditeľný a obrovský.

Sex je proste iba súbor úkonov, ktoré uľavia telesnému chtíču, kdežto milovanie je o inom. A po takmer 5 rokoch sexuálnej aktivity sa mi otvoril celkom nový svet. Svet, v ktorom sa po tom necítim hnusne a nenadavám si v duchu. Lebo takto to bolo kedysi. Až vtedy som zistila, že som celý čas bola s nesprávnymi ľuďmi a robila veci z nesprávnych dôvodov. Že to môže byť aj krásne, že to je tá najintímnejšia vec medzi mužom a ženou aká môže na tomto svete. Že niet čistejšej lásky ako tej, že niet zraniteľnejšej ženy ako tej, čo zdieľa telo so správnym mužom. A došlo mi, že nik iný nie je. Iba on a ja. V našom malom svete. 

Že som sa nikdy necítila viac nahá ako pred ním. Lebo som mu ukázala všetko. Dala som mu všetko, a s plným vedomím. S láskou, ktorá nemá hraníc. S pocitmi, ktoré nie sú telesné. 

A bolo to nádherné, krásne, najkrajšie čo som kedy zažila. Vedela som, že on je ten správny muž. A nech to skončí akokoľvek. Kúsok môjho zničeného srdca ho bude navždy milovať. A vždy bude ten prvý. Ten, čo mi ukázal aká je láska krásna a ako veľmi bolí. 

B

 Úvaha
Komentuj
 fotka
peter151  22. 2. 2017 00:39
hmm takže už si single čo ?
 fotka
luboos  22. 2. 2017 12:00
To musel byť len Aštar Šeran - ten ti ukáže ako správne milovať

 fotka
peter151  22. 2. 2017 13:59
inak totalana pičovina ako podla mna kazde dieta starsie ako 10 rokov vie ze je rozdiel medzi sexom a milovanim..
 fotka
naughty_bex  22. 2. 2017 21:44
@peter151 Ďakujem za dva najdebilnejšie komentáre pod slnkom ešteže mám toho svojho ... som zadaná a šťastne! To, že som to neuviedla veľkým písmom ešte nič neznamená a samozrejme... ja som v 10 nevedela čo je penis a kam to patrí nieto ešte emocionálne rozdiely medzi sexom a milovaním, ale dobre ty... v 24 rokoch máš 14 ročné skúsenosti, to má málokto obhliadnuc od našich tmavších spoluobčanov ľudská hlúposť nemá hraníc
 fotka
naughty_bex  22. 2. 2017 21:46
@luboos vygooglovala som si to to som asi nemala robiť inak týpek do pohody
 fotka
peter151  22. 2. 2017 22:33
@naughty_bex tak Pál do piče keď máš frajera.. keď ťa nechá ozvi sa
 fotka
naughty_bex  23. 2. 2017 14:21
@peter151 radšej by som sa nechala zaživa upáliť ako mať niečo s takým chudákom ako si ty. Si chudák a obyčajný čurák.
Napíš svoj komentár