Áno aj vy to určite poznáte....

Keď ste ticho lebo buď viete,že to nikoho nezaujíma alebo viete ,že by váš názor dotyčného ranil.Alebo len nemáte chuť sa k niečomu vyjadriť,tak potom vám všetci budú hovoriť, prečo ste ticho a prečo nedáte najavo svoj vlastný názor.

Problém je však v tom,že aj keď svoj názor potom náhodou dáte najavo, tak sa to ľuďom už väčšinou nepáči. Alebo možno pred vami povedia Ok, ale potom sa budú na vás urážať.Lebo je len veľmi málo ľudí,ktorí znesú aj pravdu.

Keď človeku nechcete ublížiť a nepoviete radšej nič ( a nič nie je klamstvo-klamstvom by bolo keby ste mu klamali ale vy sa k danej veci len jednoducho nevyjadríte), potom ste najhorší,lebo nechcete povedať pravdu. Keď pravdu poviete, ste ešte horší lebo ste povedali čistú (vo veľa prípadoch aj bolestnú) pravdu.

Hnusným faktom je, že ľudia,ktorí hovoria pravdu, a čo si o kom myslia, sú skoro vyhynutý druh. A povedzme si pravdu práve preto, že hovoria, čo majú na srdci, ich nemá veľa ľudí rado.

P.S.:V tejto dobe je to tuším tak, že ak chceš s niekym byť za dobre budeš hovoriť len to, čo chce počuť a keď si chceš niekoho pohnevať povedz, čo máš skutočne na mysli a čo si o danej veci skutočne myslíš.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár