Píše sa 21. storočie a pankáčka vyrástla. Viete život je zmena. Zo sex pistols sa stali addicts takže prosím potlest, pre moj duševný rast. Ja, Amanda, som sa už dlho nepotýkala so zložitejším životným obdobím a logicky som sa nemala o čo podeliť. Vínka bol vždy dostatok a posteľ zahriata. Cigára som si nikdy nepripaľovala sama, if ju nou wot aj mín.
Ale ako hovorí foter, aj po sladkostiach prídu hovná. Takže revenge of the shit ,part one.
Viete ako spoznáte v parte chlapov tohto najväčšieho creepera? Prirodzene podľa toho,že sa dívna priamo na mňa. Nie len díva, on sa zalizuje, medzi nohami mu navrie hrča a jeho prirodzené oslizlé inštinkty mu spievajú: šalalalala, nevádehej,té dívce pusu dej...
Bol to moj problém od puberty. Každý oslizlý úchylný kretén v miestnosti šiel vždy rovno po mne. Keď sa mi aj zázrakom stalo,že ma pozval na bar dáky fešáčisko, čo nevyzeral, že mu z uší tečie rybí olej , tak ho moja armáda supercreepy ghoulov odplašila.Predsa ak po nej ide toľko idotov zrejme nemože byť celkom normálna. Povedal si budúci manžel mojich detí aj tento piatok a vzletne odplával baliť nejakú ženu bez suity imbecilov za zadkom. Neviem o čo im šlo, pretože moja nádherná osobnosť neni vidieť z takej diaľky. Snáď iskra v oku, či fakt, že jeden kútik dávam pri úsmeve kúsok vyššie ako druhý. Alebo to môže byť dosť veľkými kozami, ktoré sa nikdy nechceli držať bokom, who knows. (everybody knows). Ako teba vyzerá moja bilancia nápadníkov odvtedy čo som rozhodila svoje vábne siete? Tak napríklad mám jedného super mega drsného rapera, čo vlastní jorkšira, myslí si že jej sexi keď ma k nemu volá, lebo sa mu „nechce umývať riad“ a jeho snaha o moju osobu spočíva v neustálom spamovaní mojho inboxu na fakbúku vetičkami typu: „Ahoj máš sa?“ prejde 5 minut... „-TY mi prečo neodpisuješ kráska? “ po 10 minutach... „-Malá segra dnes pozerala gossip girl a a jedna tam mala skoro také krásne oči jak tyale iba skoro, xixi“ keď sa nechytim ani na oči ide sa ďalej: „-Ja vidím,že si to videla“ Po polhodinke.... „..-Vieš čo chod do psej matere ty piča, si myslíš že som jebnutý“ ................a na druhý deň.............. „ahoj kočka, ako sa máme?
Viem.. na pohľad pôsobí ideálne ale pochopte ma! Ja, Amanda predsa nemôžem chodiť s niekým ,kto nechá mladšiu segru pozerať gossip girl? To je indikátor, že možno nebude dobre vychovávať naše deti! Malá Perla bude mať zlý otcovský vzor a skončí ako tirácka kurva, ktorá bude hľadať otca v každej pesničke od ega a René bude robiť v knižnici v Bravecove a ukájať si sexuálne chúťky sám v tme v kabínke v tescu ako potláčaný voayer.
Vec sa má tak,že ja, Amanda to mám ťažké a viac o mojom leporele skrachovaných existencíí zrejme v ďalšom blogu. Bežím si kúpiť niejaké raw bio extra dela tutti frutii pochutiny bez ečok a konzervantov, potom ma možno bude mať aj Aťka rada.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  12. 7. 2017 19:01
Heej, k tomuto sa musíš ešte dakerdy vrátiť!
Napíš svoj komentár