Zase do školy. Nechce sa mi ale aspoň že tam je Nika! Na dnes sme sa dohodli že pôjdeme von. Najprv sme mali isť len mi dne ale keď sa to dozvedel Oliver a Patrik tak sa sami pozvali ale nemám s tým žiadny problém, práveže som rada že budem znovu s Patrikom.
Skvelý večer! ♥ Najprv som sa bála či dobre vyzerám aby som sa nestrápnila ale keď som videla tých užasne naladených bláznov, strach so mňa hneď opadol. Dohodli sme sa že pôjdeme do kina. Tak sme išli ale keď som sa dozvedela že ide niečo romantické tak som sa chcela vrátiť domov! Nemám rada romantické filmy. Keď som sa už otočila Patrik ma zastavil že nemám blbnúť a že sa mám už aj otočiť a isť do kina. Až som sa ho zľakla keď po mne zvrieskol ale potom mi potichu povedal:
„Prepáč že som kričal ale nechcel som aby si odišla.“
„Nevadí ale dosť som sa zľakla.“ Povedala som zo smiechom.
„Wrrr“
To bolo také zlaté! Dúfam že náš krátky rozhovor nikto nepočul. Nika nás už volala že sa to o chvíľu začína. Keď sme prišli dnu nevedeli sme ako si máme sadnúť a nakoniec sme sa rozhodli takto: Nika, Oliver, Patrik a ja. Vyšlo to celkom dobre. Netrvalo dlho a začal sa film. Na to že som tu nechcela isť tak sa mi film celkom páčil. S Patrikom sa nám zopár krát stretli pohľady a raz pri bozkávacej scéne. Aj som sa ho nechtiac dotkla . Film sa už skončil a my sme vychádzali z kina von a tam ma čakal šok! Videla som tak Filipa s Laurou. Mali zmrzku a prechádzali sa po meste. Myslím že si ma aj všimol ale ja som sa robila že ho nevidím. No čo už...on má Lauru. Ale ja mám úžasných kamošov! Chalani nás pozvali na pizzu. Tak sme išli do najbližšej pizzerky a objednali sme si. Dala som si len trochu, nebola som príliš hladná ale no dala som si. Strašne sme sa zabavil, prišli sme na to že Oliver nevie jesť (pošpinil si biele tričko) a Nika zase nevie chodiť (pošmykla sa keď sme vychádzali s pizzerie). Keď sme odišli z pizzerie bolo už asi deväť hodín a ja som už chcela odísť tak ma boli všetci odprevadiť a keď sme sa už lúčili tak Patrik povedal Nike a Oliverovi že už môžu isť a nech ho niekde počkajú. Keď boli dosť ďaleko Patrik povedal:
„Ďakujem ti za dnešný večer, bolo mi s tebou fajn.“ Povedal a dal mi jemný božtek na líčko. Ja som nepovedala ani slovo len som tam stála. On už dobehoval Niku a Oľa, ešte sa otočil pokýval mi jasom mu odkývala a potom len zmizol v tme.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár