Nechty som si zafarbila na tmavomodro, lebo som nemala čierny lak. Som ho nechala doma. Zistila som, že dievča, ktoré sa mi páči má priateľku (pravdepodobne...nech žije Facebook stalking...keďže sa stále hanbím sa osobne zoznámiť) a chlapec, ktorý by mohol byť niečo ako môj priateľ, niekedy v budúcnosti (alebo možno už aj je....ja neviem my máme zvláštny vzťah a ja ho vlastne neviem/nechcem definovať) má krámy.


Takže, aj keď vonku je nádherne, svieti slniečko, je teplo a ja beriem svoje AD podľa predpisu, je mi úplne na nič.


Začala som behať. Vraj to uvoľňuje endorfíny, či čo. No problém je, že mnohokrát nemám chuť ani vstať z postele, nie to ešte si obliecť tepláky, obuť bežecké topánky a behať hore dole bez cieľa, len preto aby som behala.


Ale fakt je, že moja PAD je na ústupe, nemám toľko záchvatov ako predtým, nie sú také silné. However, som oveľa viac depresívna. Cítim sa osamelo. Niekedy rozmýšľam nad zbytočnosťou vlastnej existencie.


Treba mi prať...a umyť riady...a nič sa mi nechce....dnes som sa celé dopoludnie váľala v posteli, pretože sa mi absolútne nechcelo vstať z postele. Niektoré dni by som najradšej vymazala...

Idem prať... Majte sa...

N.

 Blog
Komentuj
 fotka
fatales  31. 3. 2017 13:12
AD sú sračky. Som mal depresie kvôli nedostatku sexu.
Potom som zistil že aj ked mám vzťah tak ma to nenapĺňa.
Lebo veľa závisí od toho s kým máš ten vzťah. Že som o víkendový sedel doma bola normálna vec a tak som mal čas rozmýšľať.
Čistá filozofia .... zmysel života ? Potom som na to prišiel , musím sa oprieť sám o seba , mať ciele , ísť za nimi aby som potom mohol byť na seba hrdý. Vždy čakáme že ked sa stane to a to tak potom budeme šťastný ale to je blbosť. Veľkú úlohu hrá disciplína. Že aj keď ťa noha bude bolieť ráno vstaneš a pôjdeš behať. Budeš hrdá na seba že sa prekonávaš. Absolútne nie je dôvod aby si o sebe rozmýšľala negatívne. Čo ak máš milí úsmev. Viem že je to brutálne ťažké keď nechceš ani žiť ale jedine tým že sa začneš hýbať z miesta , robiť veci ináč , plánovať si deň a snažiť sa to dodržať sa môžeš niekam pohnúť. Musíš sa poriadne nasrať. Ty si Bisexuálna ?
 fotka
nenavidena  31. 3. 2017 13:22
@fatales všetky tabletky sú sračky....zistili mi iné zdravotné problémy, čo by mohli zapríčiňovať moje psycho stavy...ale vieš jak to so slovenským zdravotníctvom,....od doktora k doktorovi ťa budú posielať....
A hej som. Prečo?
 fotka
fatales  31. 3. 2017 14:30
@nenavidena To bola otázka len zo zvedavosti. Aké zdravotné problémy ?
 fotka
nenavidena  31. 3. 2017 14:32
@fatales dačo so štítnou žľazou mám vraj...
 fotka
fatales  31. 3. 2017 14:39
@nenavidena No ak máš zniženú aktivitu , tak môžeš viac priberať. Štítna žľaza riadi hormóny a tak tiež metabolizmus. Lieči sa to tabletkami zaleží od toho akú veľkú máš odchýlku od normálu ? ( namerané hodnoty ) Ináč sa odporúča jód ( nesolil by som veľa , skôr ako výživový doplnok ) Ale štítna určite nemá vplyv na depresiu. Tvoja depresia asi vychádza z tvojej nespokojnosti samej zo sebou. Čo by si chcela na sebe zmeniť ?
 fotka
nenavidena  31. 3. 2017 15:21
@fatales práveže jediné čo by som chcela na sebe zmeniť je, že by moja kamoška depka odišla
 fotka
fatales  31. 3. 2017 16:32
@nenavidena Však ona odíde keď odstrániš jej príčinu ale nie seba Napr. Niekto kto je dlho bez práce sa zamestná a jeho depresia zmizne.
 fotka
hetfield  31. 3. 2017 18:13
@fatales boha z nedostatku sexu depresie vačšiu chujovinu som už dávno nepočul,mohol si byt tak maximálne sexualne frustrovaný... jeden z hlavných príznakov depresie je strata zaujmu o sex a o všetky veci ktoré predtým človeka bavili a tešili
 fotka
fatales  31. 3. 2017 20:38
@hetfield Toto je rozdiel asi medzi skúsenosťou a nejakým štúdiom. Vôbec nemusíš mať úplné nechutenstvo ku všetkému , jeden deň môžeš zložiť pesničku a na druhý sa pokúsiť zkántriť.
11 
 fotka
hetfield  31. 3. 2017 21:19
@fatales ja tiež hovorím z vlastnej skúsenosti a dost ma irituje ako sa dnes každý výkyv nálady označuje ako depresia
12 
 fotka
fatales  31. 3. 2017 21:22
@hetfield To už je prehnané aj ked na druhej strane je dobré že sa táto téma od tabuizuváva.
Napíš svoj komentár