nerwous15 15. mája
(smajlík) odkážem (smajlík) serus (smajlík)

heatrow 15. mája
super (smajlík) .. servis (smajlík)

nerwous15 včera 14:32
no čo jak žiješ? (smajlík) boha jak som sa pondelok zdzigal (smajlík) zo 7 poldecakoch (smajlík)(smajlík) prišiel som domov, akože total pohoda ani nešušlem ani vobec nič ne? lahnem si, ani bľuvno, ani sa zomnou netočí... ta reku otočím sa na druhú stranu.... fatálna chyba xD dzig! tyka po ležačky.. ani ma nenaplo, len sa to zomňa doslova vylialo.. bez akého koľvek upozornenia... fľak 30cm priemer krúžnica na perinke a 10 priemeru na gauči (smajlík) matka dobehla... dodnes sa zomnou nerozpráva (smajlík) zoškrabal som čo sa dalo, pošiel do kúpelne, vylial z rúk a šiel si ľahnúť.... dajak divne mi.. radšej idem kebyže som mal ďalšiu tyku dať ne? zohnem sa nad umývadlo a dzig s fleku tyka... otvorím oči - Párky preboha! - dzig takoj druha (smajlík) - ok, očiu už neotváram radšej - (smajlík) došla mama... "ty som ty hlupák somársky, ty somár somársky" zavrela dveere a odišla... pozeram na práčku, o hodinu a pol začne pípať... ok, mám hodinu a.... - píp píp píp - boha ta už mam po hodine a pol.... (smajlík) prišla mama, "vypadni už spať!" xD kukam na perinu, reku tu si neľahnem (smajlík) ale reku nič iného mi neostávalo, otočil osm ju naopak a zabúval som... ráno, 5 hodín, hubka v ruke a čuchám... ani piči nejde.... poobede prídem domov, mama na mňa ani nepozrie... c chvala bohu opica žiadna... len chujovo mi za dve dni bolo od žalúdka (smajlík)(smajlík) ta čo užý ta nič.. kukam na perinku, ten fliačik tam ešte furt... bohoval som kristoval som, že čo čierne som požral, že tam mam čierne stopy xD za dva dni som skoro nič nezjedol, nedalo sa... ale už to prešlo, tak sa idem zdzigať zas, bo haluška..... (smajlík) a čo ty? (smajlík) darí sa ? (smajlík)

heatrow13:05
to čo si preboha pil? (smajlík) čistý lieh? alebo ktorú marhu (smajlík) 7poldeci (smajlík) a takéto fiasko bratu (smajlík) a tak teraz budeš musieť mať čo robiť aby si si u mami vyžehlil (smajlík) (smajlík) či kašleš na to? (smajlík) no ja celkom v pohodičke (smajlík) 3 dni v kuse v liehu a žiadne oslavy neboli len že chalani mám chuť na jedno chladené (smajlík) a z toho jedného chladeného bolo ale 10 chladených pollitrákov a ale 10 chladených hrušiek (smajlík) ale inak v pohode (smajlík) a takto to bolo 3 dni (smajlík)

nerwous1514:38
blee boha to z hrušky osm tykoval buzerant musíš mi ju pripomínať?! (smajlík) vieš čo? ono to presnejšie bolo tak, že
- ta, chlapci, čo pijete?
- nemáme peniaze
- jeb na prachy, platím (a hodil 50€ na pult)
- nene my nepijeme
- prijebať ti?!
- ja hrušku a on vodku (smajlík)
- nalej!
dzig poldecko... do seba rub.. (len pripomínam, že som sa v živote neožral tak, žeby som tykoval s palenky /len 2 kra´t s piva a nič viac!/ takže toho veľa nevydržím, nemám tréning) (smajlík)
- davaj ďalšiu... čo robíš boha ti?!
- šak si vravel davaj ďalšiu, tak nalievam!
- odlož tie poldecaky, daj im po decu!
...
- Lukáš, nemusíš na exa...
(no hádaj či som to pil, alebo nepil na exa) xD
- davaj ďalšiu!
poldecko dzig...
- ďalšu, ale odlož poldecaky, oni chcu deco!!!
- Lukáš boha fakt nepi na exa, ja ťa domov ťahať nebudem!
(2 deci alka v sebe... ta nezamachrujem?! (smajlík) skús o5 hádať, či som to exol) xD
- no ta co? dze je kapurkova?!
- chvala bohu že kapurkova...
- čom?
- bo neprešlo ešte ani 20 minút a ja mám v sebe 6 poldeca...
(nalial, dzig do seba, došlo zapíjatko)
- ne Lukáš! nepi toto pivo!
- ja len zapijem, nič sa nemôže stať... šak ani necítim že som pil...
- jak chceš, ale ja ťa varoval
(veru, varoval ma) xD
tak preto... vieš, pre mňa je to poldeco jak pre teba tri.. takže si to vynásob troma a môžeme sa porovnávať (smajlík) 21 poldeca za pol hodinky....... (smajlík) doma sa to zomňa len vylialo.. ani ma nenaplo.... (smajlík)

 Blog
Komentuj
 fotka
mortysh  22. 5. 2011 14:56
To čo je
 fotka
heatrow  23. 9. 2012 12:16
tak toto je už niečo !
 fotka
nerwous15  23. 9. 2012 17:56
@mortysh , tu máš odpoveď od tetrova môjho drahého
 fotka
antifunebracka  8. 11. 2013 16:44
super, pasujem ta oficialne za imbecila
 fotka
nerwous15  20. 11. 2013 12:02
@antifunebracka a čo teraz?
 fotka
antifunebracka  20. 11. 2013 22:46
nic nic
 fotka
nerwous15  24. 11. 2013 22:56
@antifunebracka tak sa nabudúce zdrž trapáckych komentov
Napíš svoj komentár