Toto nie je práve jednoduché. Byť indigo. Znamená to byť iný. Kto chce byť iný? Kto chce byť rovnaký? Často zabúdame na to, kým sme. Dovolím si ukradnúť jeden príbeh, ktorý som čítala na náboženskej nástenke evanjelického gymnázia, kam som chodila. (Len ho asi značne skrátim.)

Chlapík sa rúti na meďáku dole ulicou a takmer zrazí chlapca na bicykli. Zastaví, vybehne z auta a keď vidí, že chalanisko je v poriadku, začne po ňom ziapať. Že či je normálny, prečo nedáva pozor a tak, že ho mohol dostať do problémov a že či vôbec vie kto on je. Že takých je v republike len pár tisíc.

A čo povedal chlapec na to? "Taký ako som ja, je na svete len jeden."

PROSÍM, neposudzujte tento blog podľa nasledujúceho odstavca. Viem, že sa popísalo kopu kravín o konci sveta v 2012. Dokonca presne o 11:11 21.decembra 2012. Fakt neviem podľa ktorého časového pásma. To je už čo za blud? Ufológom by mal byť zakázaný prístup k proroctvám. NENASTANE koniec sveta, garantujem. Keď sa mýlim, každý kto sa prihlási, dostane po konci sveta pivo na môj účet. To proroctvo bolo prekrútené. Vlastne to ani nebolo jedno proroctvo, ale stovky nezávislých a niekto si dal tu sakramentskú námahu, všetky ich zozbieral a potom prekrútil na koniec sveta. Osobne by som rada tomu debilovi dala facku. Pôvodné a pravdepodobne najstaršie proroctvo hovorí, že príde čas, keď svet bude mimo rovnováhu a bude sa potácať (pre neznalých lingvistov - to je typ chôdze asi tak po šiestom pive) a potom prídu všetky tie pohromy a tak ďalej a tak ďalej A POTOM PRÍDE SÚDNY DEŇ (no v tej dobe asi nemali cool výrazy) a vtedy zvedie ľudstvo svoj posledný boj - a tu to stopli, ono to však pokračuje takým malým dodatkom - o to, kam bude smerovať.

Takže všetci výdych, neumrieme. Z našej domoviny sa nestane veľkoobjemový masový hrob.

No holt ani ten fight čo má prísť, nie je až taká sranda. Spomínajú sa tam anjeli a démoni (to slovné spojenie vynašli skôr ako nejaký chytrák napísal knihu a nabalil sa na nej), čo by sa dalo interpretovať rôzne - počínajúc zhoršenou mestskou dopravou kvôli blbým obrovským krídlam až niekoľkonásobnou mimozemskou inváziou končiac - ďalej veľa zmien a to určite nebude len diskusia o farbe volebných lístkov, presídlenie ľudstva do "raja", čo môže znamenať mesiac alebo Mars alebo na čom to aktuálne kupujeme pozemky a tak ďalej.

Už sa vážne dostávam k pointe, vážne!

No a pre tých, čo sa prebili aspoň prvými kapitolami celestínskeho proroctva to nie je žiadna novinka. Že prvý bod na "to do list" je aby si dostatok ľudí všimlo, že prichádza zmena, že jedna éra sa končí a žiadna pozemská bytosť ešte nezažila to čo príde a preto každého tak desí predstava odpočtu do konca sveta (kto tvrdí, že mu pri tej predstave nestislo riťku ani jediný raz, nech sa naučí lepšie klamať aspoň sám seba), pretože my sme finálový tím. Áno, gratulujem, zo všetkých bytostí práve MY zažijeme to, oné, dačo... čo príde. Určite to prinajmenšom zažijeme, či to prežijeme sa uvidí 22.decembra, ak ešte budú veci ako "december". Bod dva je, že keď si to uvedomí dostatok ľudí, niečo sa udeje. A teraz vážne, museli ste si všimnúť, že posledných 50 rokov ľuďom slušne povedané prdlo v bedni. Čo 50, zaokrúlime to na pekný stovec. A posledných pár rokov im jebe úplne. Kto to nevidí, asi potrebuje vyšetrenie vnímania reality.

No a potom to dačo príde.

Vraj sme na počiatku boli všetci indigový. A potom to začalo blednúť. Ostalo len pár géniov. A teraz? Viete koľko je na svete od boomu indiga zvláštnych ľudí? A nemyslím "zvláštnych" ako blbých. Práve naopak. Bolo by odo mňa sprosté hodiť ich do škatule autisti a géniovia. Bolo by to odo mňa neprofesionálne ako od ľudskej bytosti. Indigo deti sa MASÍVNE rodia od 1994. Radikálny nárast indigo deti začal niekedy v 70. alebo 80. rokoch. Myslím to smrteľne vážne. Podľa odhadov je v súčasnej dobe na Zemi 60 miliónov indigo.

Všetci vidia, že dnešné deti sú iné, že si s nimi nevedia poradiť. Že sú citlivejšie, vnímavejšie, talentovanejšie, spirituálnejšie. A nie je to len farba aury, ktorá ich líši. Je to evolúcia. Ok, nazvime ich deti s poruchou vnímania, hudobné talenty, autisti, géniovia, telepati, vizionári. Škatuľkujte si! Ja som indigo a konečne viem čo som a prečo.
Tretina ľudí v mojom veku, s ktorými sa stýkam, má auru vo farbe indiga alebo podobnom odtieni. Nie je to veda podľa "normálnych" noriem a ja neviem prečo. Pre mňa je to pravda. Indigo tu vždy bolo, ale teraz je jasnejšie ako nikdy predtým preto, aby viedlo svet. Aby ten boj, ktorými budeme viesť, bol aspoň vyrovnaný. Títo ľudia nám pomôžu vrátiť mier na našu indigovú planétu.



A ak by niekto čírou náhodou mal záujem o bližšie info o čomkoľvek v blogu, môžem podať vyčerpávajúcu odpoveď alebo poskytnúť informácie, ktoré som zozbierala - prevažne v angličtine.

Let"s just think about it for a moment. It"s all I ask.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
sleepwalker9  10. 6. 2009 10:55
O indigových deťoch som už počula, som ročník "87. možno som indigové dieťa aj ja, citlivá som viac než dosť
 fotka
nessiee  10. 7. 2009 12:10
ja som rocnik 90. mozem byt aj ja?? vraj sa to uakze neskor ci si INDIGo alebo nie.... jeden z najlepsich clankov aky som citala a kamosa ukludnil takze thanks
 fotka
brokenidea  9. 8. 2009 02:15
tak,záujem o bližšie info by bol,otázne je,či je ešte stále ochota vyčarpat sa informovaním ?
 fotka
wyxsi  21. 1. 2010 22:09
Kto to nevidí, asi potrebuje vyšetrenie vnímania reality.

Nádherný článok
 fotka
wyxsi  21. 1. 2010 22:14
mno aj ja som indigo... mh pýtate sa aj ja som? aj ja som? myslíte že je to len tak? že je to jednoduchšie? Treba sa naučiť s tým naložiť...
 fotka
mamy  20. 11. 2010 22:26
kto mi presno moze povedat aku auru ma moje dieta.Rada by som to vediet.Je 91 rocnik, ked som prvy krat pocula o indigo detoch,hned som myslela ze je to ona
 fotka
vladimira33  4. 3. 2012 21:01
nádherný článok,,,,neviem,ako to inak nazvať,ako úžasne vysvetlené...a či som aj ja indigo???kiež by som bola,,,a ak niesom,,rada sa nimi nechám viesť...verím však,že jedným z "indigových" je aj môj synček...uvidíme..
Napíš svoj komentár