Nešla som dnes do školy, viac-menej úmyselne. Proste sa mi tam nechce, tak tam nejdem. Nenapísala som si úlohu s napínavým názvom: reflexie zvykov keltského pohanstva v dnešnej dobe. Čitateľ mi po tomto nadpise určite odobrí úmysel nepísať to. Ten milý ujo za katedrou asi nie. Rovnaký pocit neísť do školy som totiž mala aj minulý pondelok.

Na kričala som na tú malú kefu (psa) čo má spolubývajúca, nezdvihla som mame, ktorá mi volala či som v poriadku a či prídem domov a čo mi má uvariť a či mi nemá poslať love. Necinkla som spolužiačke, že neprídem takže je dosť možné, že na tú prednášku nakoniec nikto nepríde a ten hajzel to dá škodoradostne do skúšky. Som zlá na svoju kamarátku, ktorá je síce mrcha a snaží sa ma využívať všetkými planetárnymi prostriedkami, ale je moja vina, že sa nechám.

Som zlá na mamu, na spolubývajúcu, na jej psa (!!!), na spolužiačku, na kamošky a to aj na tie najlepšie, som zlá na seba, na svet a ľudí čo v ňom žijú, som zlá na chlapov čo ma chcú a ešte viac na tých čo ma nechcú, som proste ZLÁÁÁÁÁÁÁ. Tak mi už dočerta dajte chvíľu pokoj! Komu môže chýbať taký človek, ako som ja? Mám splnené všetky svoje životné potreby a to značne nad mieru a napriek tomu skučím. Jediné, čo chcem je kúsok kľudu, je to také ťažké pochopiť, že keď nedvihnem na prvý krát, tak možno niečo robím a nie, nemám epileptický záchvat. No nie, moja drahoctená mať to pochopí až keď sa jej ozve ten (brutálne sexy) chlapík zo sanitky cez môj mobil. Dúfam, že kamošky nie sú podobne paranoidné a teta na infolinke krava, inak mám do hodiny pred barakom štyri sanitky.

Trvám na tom, že nie je zločin nezdvihnúť telefón. Trvám na tom, že mám výsostné právo byť jeden pracovný deň absolútne lenivá, zdutá a zlá. Mám právo vyžierať nutelu z flašky, pozerať rozprávky, nenalíčiť sa a byť celý deň zlá, zlá, zlá, zlá. Som zlá študentka, zlé decko, zlá kamoška, dokonca zlý človek a dnes mi je to úúúúúplne jedno. Dnes som zlá.

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
takzvany  13. 10. 2008 10:59
toto nie je pseudoblog, ale blog jak sa patrí

každý chce byť občas sám

niekto viac, niekto menej, ja napr. viac

právo na súkromie a kúsok samoty patrí k základným ľudským právam
 fotka
petika  13. 10. 2008 11:16
len aby ti ten pocit "byt zla" nebol velmi sympaticky
 fotka
oxid  13. 10. 2008 11:33
Ale Miláčik, také zlé to hádam nemôže byť Radšej nám prezraď viac o tej knihe, čo píšeš... Ešte píšeš? Dúfam, že to bude také dobré, akoby to písal niekto z Ankh-Morporku
 fotka
nessallia  13. 10. 2008 13:03
@3 Určite by to nedosiahlo úroveň Prachetta ani keby si zapisoval zo sna svoje nočné mory s ľavou rukou za chrbtom. Prestala som tu porazenú knihu písať, pretože to nemalo zmysel, bola proste zlá a už v živote do nej nedám ani čiarku, maximálne dve-tri ilustrácie, keď mi prepne. Nepáčila sa ľuďom a nepáčila sa už ani mne. Radšej sa vrátim k tomu čo viem a uverejním jeden zo svojich fejtónov, neviem prečo som to neurobila už dávno.
 fotka
oxid  13. 10. 2008 14:55
Fejtóny písať v nasr...denom stave prísne zakázané!
 fotka
ayreen  13. 10. 2008 20:30
mne sa tento blog páčil. ja som kedysi prednedávnom napísala blog o zúfalstve a u mňa to je vždy tak, že po období zúfalstva ma chytí takéto všetko-zlo...a až keď sa vyzúrim tak je všetko lepšie...a preto sa mi zdalo, ako keby si písala za mňa...hodnotím veľmi kladne...
 fotka
zuzana15  12. 6. 2011 21:10
zbožňujem tento blog
Napíš svoj komentár