Nápady na najlepšie epické dramatické príbehy, plné silných citov, vášne, pomsty, zúfalstva, emócií s obsadením tak nečakaním a prekvapivým, že si zasluhuje osobitnú kategóriu v dramatickom žánry a rozšírenie definície personifikácia v každom dostupnom slovníku, nápady hodné miliónov dolárov investovaných americkými filmovými korporáciami na ich realizáciu - tak takéto nápady sa môžu prisniť obyčajnej šuške z "Hornej Marikovej" odrastenej na paprikovej slanine, výletoch do lesa a sánkovaní, ak strávi dostatočne dlhý čas childmindovaním v malom meste uprostred pojebanej Írskej plavajúcej dosky.

"Obyčajný mop zavretý v s ostatným čistiacim náradím v kutici pomerne veľkého domu, na druhom poschodí konkrétne. Takýto obyčajný mop jedného dňa nechtiac spôsobil smrtelnú nehodu jedného z členov rodiny. Ostal pohodený pred točitým schodišťom, otec a zároveň živiteľ rodiny si ho nevšimol nesúc kopu chujovín. Zakopol. Mop sa zasekol v zábradlí. Otec preletel cez mop hlavičkou rovno na schody a týmto činom si vykonal trojitú otvorenú fraktúru lebky. Rodina sa odsťahovala.

Dom sa predal. Nový majitelia povyhadzovali kopu hovadín, ktoré ponachádzali kade-tade po dome. Medzi iným aj lopatku, ktorá bola nalomená na jednej strane (lopatka mala aj tak dosť nechutný kvietkovaný vzor). A potom to začalo. Zvláštne zvuky uprostred noci, presúvanie vecí keď nikto nie je doma, poškodenie lebky úderom tupým predmetom do hlavy, poškodenie mozgu s následkom smrti spôsobené bodnutím neznámeho predmetu do pravého oka a áno, neštítil sa ani znasilnenia a následného utlčenia dvojročného kokeršpaniela. To všetko bolo málo, nestačilo to na uhasenie plameňa pomsty, ktorý zachvátil zúfalý mop. Nezvládol to, kompletne zošalel a skončil svoje šialenstvo upalením seba samého.

Kto sme my, ľudia, keď chceme súdiť úbohý, zúfalý mop za to, že chcel pomstiť smrť svojej osudovej lásky - lopatky? Áno, myslím to vážne. Mop vraždil, aby pomstil lopatku.

A dve rady ne záver. Nejedzte viac ako sedem čokoládových tyčiniek po polnoci. A nekradnite geniálne nápady, pretože ten mop, ten mop je viac-menej autobiografická postava.

Nabudúce prinesiem ďalší nekompromisne geniálny nápad na film - Dream and reality connection (Tale of the Warrior).

 Blog
Komentuj
 fotka
elwinko  11. 12. 2009 18:07
si zabila týmto ja nemôžem z tých tyčiniek po polnoci
 fotka
qirqi  11. 12. 2009 20:17
mňa urvalo*
 fotka
rebell  11. 12. 2009 20:21
 fotka
nicmanenapada  11. 12. 2009 21:11
Po milión rokoch som tu prečítal konečne niečo, čo nebolo nechutne gýčovité a neoriginálne... Chcem ešte!
 fotka
nessallia  11. 12. 2009 23:01
@elwinko toto sa mi snívalo, keď som o pol jednej v noci zjedla osem čokoládových tyčiniek. Preto je odporúčaná norma 7. (Týmto nezaručujem rovnako kvalitný blog po konzumácii nerozumného množstva čokolády.)
 fotka
narazuvzdornaa  12. 3. 2010 17:27
Chudák kokeršpaniel
 fotka
kajs  3. 2. 2011 20:11
zomreeeeeem jaka šupa
 fotka
reserve  14. 2. 2011 07:39
neuveritelne dobre napisane, este snivaj!
 fotka
antifunebracka  13. 5. 2019 17:46
Podľa mňa v tejto hre neboli tyčinky
Napíš svoj komentár