Prepáčte ale prvá kapitola je tak trochu o ničom je to len taký rozbeh.

L ayla vstávaj ! Prídeš neskoro do školy.
Ach to je môj brat Oliver. Čierne dlhšie vlasy, rockové oblečenie, pirsing na dolnej pere. Oliver alebo aj Live ako ho volajú je gitarista aj spevák v takej väčšej kapele. Každé ráno ma budí aby som prišla včas do školy. Aké šľachetné. Odišiel a ja som vstala. Prečesala som si vlasy. Mimochodom som brunetka ale s tmavým prelivom. Moje vlasy sú také divné .Dlhé asi po koniec rebier, všeliak skrútené ale aspoň majú objem no. Tak trochu .Oči mam rovnaké ako brat sivomodré.
Obliekla som si čierne nohavice cigaretového strihu a nejaké to tričko.
Oly ma odviezol do školy, skoro ako vždy.
Chodíme do rovnakej školy ale ja mam 17 a Live 19.Je to taká všestranná škola. Je tak trochu pre bohatších ale ak si nadaný príjmu ťa aj keď budeš chudobným. Na túto školu chodí naozaj veľa talentovaných ľudí ktorí vynikajú v určitom predmete alebo tak. A preto som tu aj ja a Oliver . Ja tu napríklad chodím na klavír a tanec a Oliver na spev a hru na gitare .Ale máme aj všetky ostatne normálne predmety. Proste každý môže ďalej rozvíjať to čo už vie.

Vystúpila som z Oliverovho čierneho kabrioletu, nahodila som nepriestrelnú grimasu a šla cestou ku škole. V škole mam úplne iný charakter. Moju skutočnú povahu pozná málokto. No človek ktorému by asi ani nevadilo že by som bola riadna mrcha je moja naj kamoška Ashley. Ashley ma čierne dlhé vlasy. Rovne s rovno zastrihnutou ofinou. Je to naozaj výborná budúca módna návrhárka a výborná fotografka. A je milá, priateľská a zábavná

Išla som po chodbe do triedy. Prvá hodina bola španielčina. V lavici sedím s Ashley.
Vošla som do triedy a všetci na mňa začali pozerať. Ako na neviem čo. No a tak to je každé ráno. Dievčaťa ma nemajú asi veľmi v láske za môj životný štýl a ani Ashley ale nájdu sa aj taký ktorý nás priam uctievajú a to naozaj nepreháňam .Nejaké dievčatá ani neviem ich mená, sa ma hneď začali vypytovať. Layla ! Layla! Nemohla by si nám zariadiť nejaké fotenie? Veď sme pekné. Boli to také tri namyslené fifleny čo si myslia že svet je gombička. Všetci stíchli a niektorí chlapci z triedy krútili hlavami. Tie tri neboli veľmi pekné ale ja im nemôžem predsa povedať sorry ste otrasne.

Layla: hmm no veď viete kde je ateliér tak príďte, ale mňa z toho vynechajte.
Nadšené si sadli na miesta. Akoby som im musela potvrdiť že majú prísť. Sadla som si aj ja. Počula som ako im ostatné spolužiačky hovoria: Veď vy na to nemáte. Nepchajte sa tam.
Mali pravdu ale no ak tak chcú nech to skúsia. Po hodine mi prišla na telefón SMS .

SMS
Príď pred školu, vyzdvihne ťa Alfz. Učiteľke povedz, že máš prácu a daj jej jednu z tých potvrdeniek. Sandra

Sandra je moja manažérka. Spravila som čo povedala a šla pred školu spolu s Ashley. Išla ma odprevadiť.(po hodine španielčiny)

Ashley: Už sme sa dávno ani skoro neporozprávali. Myslím mimo školy. Nájdi si niekedy trochu času OK?
Layla: Jasné. Budem sa snažiť neboj. Zajtra je v Krypte party. Môžme ísť.
Ashley: Tak OK. Dohodnuté.

A potom po mňa prišiel Alfonz. No Alf....

V štúdiu ma upravili, dali mi super oblečenie a začalo sa fotenie. Na fotenie prišla aj Miriam .Miriam je modelka tak ako ja. Je chudá ale naozaj dosť chudá .Modeling je zábava ale nikdy mi nezbíva veľa času na priateľov. Preto ich ani veľa nemám. Teda pravých.
Väčšina ľudí si asi myslí, že som riadne namyslená. Ale tak to nie je. Zdanie môže klamať. Kým sme vybavili všetky veci bolo už pol tretej. Prišla som unavená domov. Brat s kapelou zase skúšali v pivnici. Rodičia neboli doma. Otec je podnikateľ a mama je architektka. Šla som do pivnice a sadla som si tam na gauč. Rada počúvam ako brat s kapelou hrajú. Oliver ,môj brat je gitarista a spevák. Mark je gitarista. Má blonďavé dlhšie vlasy s dlhšou ofinou na boku. Ofinu má vždy zopnutú sponkami do x. Je naozaj milý a zlatučký. Derek je bubeník. Má veľa pirsingov. V jazyku, obočí, na dolnej pere ale nie vždy si dá všetky. Ma krátke čierne nagelovane vlasy. Je to taký náš zloduch. Minulý gitarista asi pred dvoma rokmi odišiel. Volal sa Claud a bol dvojča Marka. No ešte je. No a až taký podobný si neboli. Ale Claud je krajší. Ma blond dlhšie vlasy a ofinu do boku. Nahradil ho terajší gitarista Erik. Erik ma ani neviem aké vlasy také čudne. Je tam aj čierna aj blond aj siva aj červená no ťažko povedať. Erik je taký farebný týpek. Rád sa oblieka výstredne.
Oprela som si hlavu o ruku a ujedala som z tyčiniek. Oliver si už všimol že tam som a všetci prestali hrať.

Oliver: Ahoooj segra.
Mark: Ahoj Layla. Tak čo ako práca?
Layla :čo ti mám povedať? Dá sa.
Mark: Minule som telefonoval s Claudom no a pozdravuje ťa.
Layla : Vážne? A kde vlastne je?
Oliver : No on je veľmi ďaleko na škole. Asi vraj niekde v Anglicku. Ale zanedlho by sa mal vrátiť bol tam iba na výmenný pobyt.
Erik: No hej, hej.
Layla : Ok no. Zajtra idem s Ashley na party do krypty. Idete aj vy?
Oliver rečo práve tam? Veď tam pôjdu samé skazené duše.
Derek: Presne tak. A preto pôjdeme.
Layla: Ďakujem Derek.
Idem zistiť čo sme sa dnes učili.
Oliver: Zase ťa vytiahli zo školy?

Na to som už nehovorila nič a šla som na internet. Ashley mi už poslala poznámky. Milá to osoba.
Zajtra je piatok a tak bude konečne oddych. Navyše pondelok je voľno. Lahoda. Zapla som hudbu a precvičovala som si jednu s choreografii.

V pivnici:
Oliver: srandujete?
Derek: veď tam budeme aj my.
Mark: presne
Oliver: No ale budeme ju sledovať.
Erik: chudáčik Layla .Veď pozri sa čo vyvádzaš ty. Nechaj aj ju...
Oliver: Ale ja som starší a zodpovednejší a povedzme že sa viem viac o seba postarať.
Derek: Niekedy to vyzerá opačne hhh
Všetci zadržovali smiech.

Keď som šiel za sestrou do jej izby zistil som ,že je už dosť neskoro lebo spí. Bolo pol druhej ráno huh. Aj rodičia už boli doma. Tak som si sadol a zapol som si jej počítač. Ju nezobudí ani zemetrasenie. Chvíľu som si chatoval a potom mi prišiel pod ruku jej zošit s programom. Mala tam presne zaznačené kde a kedy bude fotografovanie, prehliadka a také veci. A tiež všetky naše vystúpenia. A mala to tam dosť zapráskané. Potom mi prišiel pod ruku jej fotobook heh. Prezrel som si fotky. Naozaj pekné ale tá maska to nebola ona. Nájdem aj denník? .Radšej nie. Sadol som si na jej posteľ a nastavil jej budík. To som ja no strašne starostlivý. Layla je ako krásna porcelánová bábika. Hocikedy sa môže rozbiť. Pomaly som sa samovoľne nahýnal k nej. Nikdy ma nič viac nelákalo tak ako ona. Layle sa asi niečo zdalo, lebo sebou mierne trhla. A to ma našťastie vrátilo do reality.
Šiel som do svojej izby a dal som si jahodový džús. Kéžby to bol len džús.

Zobudila som sa na budík. Zase Oly. Obliekla som sa a šla som do školy. Na sebe som mala čierne topánky na opätku. Čierne obtiahnuté rifle a tričko na ramienka staroružovej farby . Mama ktorá bola ešte doma mi povedala, že Oly šiel na nejakú akciu a vráti sa až neskoro večer. Tak som to nechala tak a šla som. Nechal mi tu auto hmm zvláštne. No tak som si zobrala jeho auto. Škola bola nudná ako vždy. Banda najkrajších chlapcov na škole dnes bola dosť znudená. No veď im chýbal naj člen Live (Oliver).Po škole sme sa s Ashley pripravili na party. Asi o pol desiatej prišiel brat s kamošmi. Všetci okrem brata už boli vyfintený a vyzerali fakt úžasne.
Keď sme dorazili zábava bola v plnom prúde. Ja a Ashley sme si sadli mimo Oliverovej partie. Objednali sme si pitie .Obidve sme mali rozpustene vlasy takže som rada že blízko nás bol ventilátor .Netrvalo dlho a prisadli si k nám nejaký pekný chlapci. Čiernovlasý Sebastián ,taký sexoš wauu. Zo zadu mi niekto pošepkal .Hello Kitty. Otočila som sa. Claud!!! Skočila som mu okolo krku.

Claud: Oo Ahojky. Dlho sme sa nevideli..
Layla: čo tu vlastne robíš????
Claud: No prišiel som trochu skôr. A vieš že si nádherná?
Layla: Ďakujem. Začervenala som sa.
Claud: Ale psst. Len ti vieš že som tu. Tak nikomu ani muk.
Layla: No prečo? No čoo? Nechápem....
Claud: Nemusíš. Len nikomu nehovor, že si ma videla. Je to prekvapko.
Sebastián: Vy dve ste naozaj chutné.

S Ashley sme boli červené ako paradajky asi to bolo aj vidieť lebo Sebastián sa mierne uchechtol.
Ashley sa nejako veľmi zakecala so Sebastianom. A bola už dosť pripitá no aj on. Ja som sa rozprávala s Claudom a Claud sa ma dokonca spýtal či by som s ním niekedy nešla von. Potom k nám prišiel nejaký chlapec. Claud, Sebastian musíme ísť .No a skončil jednou krátkou vetou naše posedenie.

Claud: OK. Poď Sebastian..
Layla: Tak keď niečo zavolaj.
Claud: Neboj zavolám. Môžme sa ešte večer stretnúť v tvojej izbe....
Layla: Haha. Len snívaj. Ja nebudem jednou z milióna dievčat ktoré si pripíšeš na svoj účet. To nie.
Claud: No ale veď ty si to rozmyslíš. Papa Kitty.

Prečo ma volá Kitty .Len všetko komplikuje. Ach! Casanova jeden! Šla som za Oliverom nech nás odvezie. Bolo už neskoro a Live teda Oliver sa oblizoval raz s jednou raz s druhou štetkou ach Bože neznášam keď sa správa ako najväčší romantik na svete. Chvíľu som čakala až skončí. Potom nás odviezol po veľkom prosení domov a sám sa ešte niekde vyparil. Sviňa! Šla som do izby s ľahla si späť. No čo už.

Ráno som sa zobudila zobrala som si par nezbitných veci a vyšla z domu. A aj som sa umyla no .Pred domom ma už čakalo čierne auto. Ako z filmu o mafii
Nastúpila som a za chvíľu sme boli tam. Privítala som sa so štábom a kamoškou z brandže Miriam. Miriam ma dlhé blond vlasy a ako som už spomínala je veľmi chudá. Ma pehu pri ústach je tiež modelka.
Šla som sa teda prezliecť do šatne ale pred dverami mi zastal no kto iný ako Richie. Richie ma dlhšie vlasy blonďavo hnedej farby. A vyspal sa s každým druhým dievčaťom na svete haha

Richie: Ahoj kráska. Ideš sa prezliecť? Mohli by sme si dať rýchlovku.
Layla: Tak to určite nie.
Richie: A čo tak aspoň vášnivý bozk?
Layla: Tu máš vášnivý bozk a strelila som mu. Ale nie silno.
Richie: Dávaj si pozor kráska. Môže sa raz stať že sa neovládnem a jednoducho ťa ochutnám. A to by si nechcela že?

Ani som sa na niečo také nemohla odpovedať zabuchla som za sebou dvere do šatne. Pripravila som sa na fotenie.
Mala som nafotiť reklamu pre nejaké jeansi pre nevem asi kenvelo ale problém bol v tom že bez trička a viete ako myslím vlasy vám ehm vás zakryjú a nejaký chlap vás trebárs drží a obidvaja mate len jeansi tak takto som musela pózovať s Richiem tým úchylom. A on si to riadne užíval ale fotenie je fotenie a potom sú v konečnom dôsledku peniažkyyyyy. A tak po únavnom fotení s nádychom erotiky ehm...som šla konečne domov. Ale musela som poupratoval cely byt. A samozrejme poučiť sa. Vlasy som sa radšej ani nepokúšala rozčesať lebo by to zle dopadlo. A ľahla som spať....


Život .Čo je život. Len škrupina ktorá môže každú chvíľu prasknúť .Úlohou človeka je prežiť. Zachrániť sa a predierať sa všetkým zlým. Ale ja som uväznená v snehovej krajine bez citu. Len so svojim hlasom .Predieram sa celkom ľahko snehom až kým nezačne búrka .A moje telo je cele zmrznute a už nevládze ďalej....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár