.....Kde sú tie časy,keď sme si písali na soc. sieťach s novými ľuďmi,vznikali nové priaťeľstvá,poprípade našli novú lásku či len sme si krátili dlhé chvíle.
Príklad:Neviem či ste niekedy boli na stránkach ako (Pokec.sk,Zoznamka či pod).Taká tkz.plocha tejto stránky vyzerá následovne:,,Vymením za fin.odmenu,Máš skype? a pod..Cítim odpor,keď to čítam nie to ešte,keď o tom píšem.Áno,uznávam,sú tam správy/návrhy ,kt. imponujú cieľovej skupine ALE nie všetkým.Teraz si iste pomyslíte:,,Nechceš to vidieť/čítať tak tam nechoď".Ale priznám sa vám,že ja mám občas chuť si len tak nezáväzne pokecať s nejakou zaujímavou osobou-len tak o bežných veciach.A nemôžem pretože jedným prihlásením sa rozpútam smŕška oplzlých správ od 40-50nikov,správ od manželských párov túžiacich po trojke,správ od neznámych mužov ponúkajúcich fin. odmenu za ,,službičku" prípadne správ od neznámych ľudí,kt. chú aby som im dala ,like" na nejakú vebovú stránku.Nehovoriac o ľuďoch,kt. sa hrajú na niekoho kým nie sú a dokonca nikdy ani nebudú-to je smutné.Priznám sa,že na to,že som čo sa tohoto týka dosť skeptická podarilo sa ,,im" aj mňa oklamať.Bohužiaľ sa mi nie raz stalo (a nie len mne) ,že som si takto keckala s niekym dlhodobo a napokon som zistila,že to vlastne ani nie je tá osoba za ktorú sa vydáva. (A to od naivky mám veľmi ďaleko) .Totižto tí ľudia sú tak vychcaný,že by sa tým mohli živiť.Nie,vážne.Majú vymakanú stratégiu,kt. im zabrala iste veľa času.Sú to príjemní ľudia s ktorými sa dá kecať a ako ,,náhoda" majú spoločné hobby či podobný život.Záver je vždy rovnaký ( ja som ti ukázal/ukázala ako viem byť dobrý/dobrá kamarát/kamarátka a ty mi za to pošli hanbaté fotky)Už nie raz som počula od báb či chalanov ako sa dali namotať.Neverili by ste ale takéto prípady vznikajú aj v ,,realy" .
Ďalšia taká vec ,ktorá ma vyslovene štve je to škatuľkovanie mužov a žien.
Príklad:Si žena,si v bare,na discotéke,v kaviarni-proste hocikde kde je možné sa stretnúť s opačným pohlavým,vstúpite do vnútra,objednáte si a pristúpi k vám muž.Vyzerá dobre,je nahodený,vlasy má ako sa to nosí,,pokaziť"by to mohol už len zlý vtip .Ten muž si prisunie stoličku,nakloní sa k vám a sexi hlasom zašepká:,,Tak čo ideme ku mne?Nehovor,že by si nešla.Len mi to ,,urobíš" a keď budeš dobrá MOŽNO sa ozvem.......vy pozeráte ako vyoraná myš a nechápete čo sa práve deje.....on pokračuje:,,No dobre tak za koľko pôjdeš?" .....a vy si myslíte,že je to zlý vtip.(Je to čiste iba fiktívny príklad)
Horší prípad je,keď sa predierate na disco k ženským toaletám a kým tam prídete ste obchytkaná viac ako pri prehliadke u gynekológa.A teraz mi povedzte prečo by sme my ženy mali veriť,že za tou krásnou škatuľkou je aj rozum a nie sú to iba bočné záujmy.Sú výnimky to určite áno.Ale neberte nás ako tie kvôli ktorým ste takýto.Poďakujte ,,kolegom".
Ženy nie sú na tom o nič lepšie.Dvíha sa mi žalúdok nad dievčatami,kt. si dajú na seba tielko svojej 5ročnej sestry a širší opasok ako sukňu. Nalejú sa (čo je mimochodom dámy ,,krásny" pohľad) a doslova sa ponúkajú tým chlapom-jasne,že nás potom berú ako bábku.Chichotajú sa nad stupiditov týchto jedincov.Ale uvedomte si,že nie všetky sme také.Nie všetky sa zachichoceme,keď nám nadávate do p**!
Minule sme sa takto rozprávali s mojou mum,že ako to trhá uši,keď to počujeme a ako sa už nedá nikam ísť bez toho aby tam takéto živ. druhy boli.Takže máte chuť spoznať nových ľudí.Nemôžete ísť von -lebo nedá sa bez toho aby ste neexli kofolu na ,,stojáka",utekali domov a zatiahli rolety pre trochu kľudu.Nespoznáte ich ani na soc. sieti pretože to nejde-*viď vyššie.Tak čo do čerta máte robiť?!Ps:nemyslite si,že mám dvoch skutočných kamarátov/kamarátky a bažím zúfalo po kamošoch

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
nightshape  14. 4. 2014 19:40
:ehm:
 fotka
matwejo  14. 4. 2014 20:08
 fotka
nightshape  14. 4. 2014 20:13
matwejo -
 fotka
tralalibang  14. 4. 2014 21:40
 fotka
topanocka  14. 4. 2014 22:50
som rada že za mojich mladych čias som nevedela čo to socialna siet je..ale to nie je nich, to je o ludoch, slabšie osobnosti su ohrozene všade lebo su ovplyvnitelne
Napíš svoj komentár