Orientácia ľudí si myslím,že je v poslených dňoch najviac diskutovaná tema na soc. sieťach.
Veľa ľudí si myslí,že ak je niekto bisexuál či homosexuál,znamená to iba jedno:Ako náhle je ,,takýto" človek v jednej miestnosti s nimi, jednoznačne po nich túži a nemá nič iné na rozume iba ako ich znásilniť.Nedaj bože prejde pri nich.To už si myslia,že to ,,dostanú" ako nejakú chrípku a niet už cesty spať.
Omyl!Neprenáša sa to vzduchom D

Neviem posúdiť či si to ľudia len v sugerujú alebo to naozaj tak vnímajú.
Bisexuály žili už v dávnych časoch.Vtedy to bolo normálne.Teraz je normálne maž vzťah muža a ženy.Čo ak to ženu omrzí či muža a bude chcieť skúsiť niečo nové?Zatvoríme ho niekam na samotku a budeme mu vštepovať ,že je to zlé ako psovi,keď nám dotrhá šaty?
Nie!Sú to tiež ľudia.Niekedy lepšie zmýšlajúci než tí čo žiju v nejakej ..,,bubline" .
Mám zopár kamarátiek čo sú bisexuálky.Verte či nie, ale nebála som sa,keď sa ma dotkli,že na druhý deň sa na chlapa už ani nepozriem.Ba dokonca som ich začala mať radšej,keď som sa to dozvedela.Páčila sa mi na nich tá nebojácnosť.že mali odvahu to povedať nahlas a poukázať,že sú o kus iný.Nebáli sa k tomu postaviť čelom!
My ostaní im môžeme tíško závidieť.Tendencia ľudí je,že ak je niečo neobviklé,treba držať ústa,sklopiť zrak a vyvarovať sa ľuďom čo by boli na tom podobne.

 Blog
Komentuj
 fotka
bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h  6. 4. 2012 23:26
Mohla si aj dlhšie písať, si velmi rozumná osoba.



Choroba je to, čo sa za chorobu považuje.... v psychologii je to selektované podla toho, či ide o funkčnú alebo disfunkčnú deviáciu, resp. odchylku od normálu.



A keďže homosexualita nie je disfunkčná, nie je dôvod ju odsudzovať.



Tolko som chcel , ale inak perfektný blog.
 fotka
nightshape  20. 2. 2013 12:54
Ďakujem
Napíš svoj komentár