......ste sám, nudíte sa a tak idete na net a len tak kecáte s ľuďmi. Premýšľate o tom,že ste sami a kde nájsť svoju ,,lásku".Zdôveríte sa s tým svojim priateľom a oni sa vás spýtajú tú notoricky známu vetu ,,a kde ju chceš nájsť na Pokeci? ".Ale prečo?!
Čudovali by ste sa koľko ľudí sa spoznalo práve tam a koľkým to vydržalo do teraz. Nedávno som počula jeden milý príbeh.
Jedného dňa bola holka na fb a ,,šťuchol" ju chalan.Začali sa ,,šťuchať" potom si začali písať.Netrvalo dlho a stretli sa.Začali sa stretávať (samozrejme boli aj hádky až také idilické to nebolo).A teraz?Teraz sú spolu už 4-5 rokov a uvažujú o tom najťažšom ale zároveň najkrajšom kroku čo vám zmení život po krátkej ale jasnej odpovedi-o svadbe.
Ďalší príklad:
-Príbeh staršej ale atraktívnej ženy.Dlhé roky čakala na niekoho kto bude chápavý,milý,vtipný a proste taký akého si každá z nás predstavujeme.Kamarátky ju nahovorili aby skúsila ,,chatovať".Najprv nechápala ako by jej mohlo pomôcť cvičiť nejaký zahraničný druh cvičenia Napokon jej vysvetlili o čo vlastne ide.Zo začiatku nechcela a cítila sa byť stará na takúto formu komunikácie.No prišiel deň a skúsila to.Dcéra ju naučila sa v tom ,,zabehať" ,pridala jej fotku a netrvalo dlho,napísal jej pán R. Rozprávali sa hodiny.Prešli hodiny dni a dohodli sa,že sa stretnú.Ona bola nervózna a vymenila skoro 5 outfitov a cítila sa akoby jej bolo 15rokov.Stretli sa a mala zvláštne pocity.Bola to zmena no zmena k lepšiemu.Začali sa stretávať.Prešli dni,mesiace,roky a hneď bola ,,ruka v rukáve"
Tak sa pýtam:,,Prečo sa vlastne riadime radami iných?Veď každý si je strojcom vlastného šťastia".Ak máme chuť sa spoznávať takouto formou,robte to!
....................................Veď nie nadarmo sa hovorí ,,Nikdy nehovor nikdy."Možno sa aj vám podarí nájsť spriaznenú dušu.Nebojte sa to skúsiť.Veď predsa nie každý má čas vysedávať v bare a zoznamovať sa a nie každý má toľko guráže sa len tak niekomu prihovoriť v potravinách či v podniku.Ak vám to nevýjde hneď nezúfajte.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  29. 9. 2013 02:38
nvm toto mi pripada jak reklama na azet
 fotka
hadimistr  29. 9. 2013 02:54
ako je mozne ze ja stale ked na pokeci napisem cudzemu dievcatu takj nikdy nejavy zaujem?? a fakt ze nikdy, tym ze nemam fotku ?
 fotka
torpedo08  29. 9. 2013 03:01
@hadimistr ja ti povim ze ked niesi nejaky krasavec alebo ked sa netvaris ze si nejaky hulvat a pises takym pipkam co chcu vagabundov tak ti nepomoze ani fotka to poznam z vlastnej skusenosti

(inak sorry necital som blog)
 fotka
nightshape  30. 9. 2013 23:59
Taak beriem aj kritiku
Napíš svoj komentár