Dlho som rozmýšľala nad tým aký tomuto mám dať nadpis. Nakoniec som však dospela k názoru, že keďže ide len o akýsi „výkrik“ mojej duše, tak to nadpis nepotrebuje. Bol by tak či tak zbytočný.

Sklamala som samú seba. Nie, nie sú to len prázdne slová. Včerajškom (piatok) som všetko maximálne pototo, ale pekne po poriadku.

Ráno sa nezačalo práve ideálne. Hodinky ukazujú pol5 ráno. Zase raz nás trápi to nešťastné bruško, takže nebúvame. Zo zdanlivo dobrého dieťaťa sa behom pár dní stal urevaný uzol, ktorý nie a nie v noci spať. Veď čo, slečna si pospí cez deň. Čo na tom, že maminka kolabuje.

Nejeden mi radil, aby som spala vtedy keď ona, lenže keď máte na krku komisionálky, tak to proste nejde. Niekedy sa predsa treba aj učiť. A tak za posledné 3 týždne poriadne ani nepoznám význam slova spánok. Respektíve nepoznala som. Vďakabohu, posledné komisionálky mám za sebou! (yeah)

Od pol5 Kajke robím osobného šoféra, ktorý keď náhodou prestane hojdať, tak ona začne hystericky plakať. Tolerované mi je iba to, keď si potrebujem prevrátiť stranu v zošite. A tak mám v jednej ruke malú a v tej druhej matiku – posledný predmet, ktorý potrebujem zvládnuť.

Ďakujem bohu keď o pol7 zazvoní zvonček.

„vďakabohu“, vrhnem sa mu do náručia so slzami na krajíčku.
„noo tak toto bude dosť zlé“, komentuje situáciu Maťo. „Ukáž, daj mi Karin a ty sa choď pripraviť, vyzeráš hrozne“.
„no tak to ti pekne Ďakujem. Nič iné mi k šťastiu nechýbalo len počuť, že som škaredá

Možno sa stal zázrak, no o hodinu vychádza z kúpelne úplne iný človek.
Posmelená Maťovými slovami dávam Kajke pusu, Maťa objímam okolo krku a ešte raz mu ďakujem, že mi ju postráži. On mi dáva pusu na čelo a cesta na popravu sa môže začať.

***

Ninka bude to za 2, určite to bude za 2, musí to byť za 2.
Toto si opakujem celú cestu do školy, v škole, aj počas samotnej skúšky.
Hovno, hovno zlatá rybka aj tak je to nakoniec za 3!!!!

PREKLIATA HLÚPA MATIKA!!!!!!!!!!

Čo na tom, že mesačne len tak tak výjdem, čo na tom, že pomaly ale isto prichádzam o nervy a čo na tom, že zachvíľu ku mne začne chodiť taký ten ružový zajačik ako v The Sims. Hlavné je, že V SEPTEMBRI SOM TRETIAČKA!!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
vanilia  24. 6. 2012 10:49
Gratulujem!
 fotka
kokosovyorech  1. 7. 2012 08:43
Čo si si navarila, to si aj vyžerieš
 fotka
ameryka  1. 7. 2012 09:10
@kokosovyorech neviem čo by si robila na jej mieste ja ju práveže obdivujem, že napriek tomu, čo všetko ju v živote stretlo vôbec tú školu zvláda...
 fotka
kokosovyorech  2. 7. 2012 09:07
@ameryka v prvom rade by som sa snažila na jej miesto nedostať ak má dotyčná fakt 17, bábo na krku a horko-ťažko sa dostane do tretieho ročníka na strednej tak ju nemáš začo obdivovať
 fotka
niina  5. 7. 2012 20:49
@vanilia @ameryka ďakujem pekne



@kokosovyorech - ver mi, tiež som si to celkom tak neplánovala, lenže veci nakoniec sú tak ako sú a myslím, že keby si sa ocitla v situácii ako som bola ja, rozmýšľala by si inak. Fajn bola som hlúpe 16 ročné naivné decko ktoré sa nechalo nabúchať. priznávam, no a čo!!!! každý robí chyby, lenže to keby som šla na potrat by som si neodpustila. A do toho tretieho som sa nedostala horko-ťažko, len to trošku nebolo podľa mojich predstáv. No čudujsasvete niektorí moji spolužiaci boli na tom aj horšie než ja, a to ani nemusia mať "na krku" bábo. Ale ďakujem za vyjadrenie názoru
 fotka
silanova  5. 7. 2012 20:52
@kokosovyorech : prosím Ta , keď o dakom nič nevieš, nevyjadruj sa. !!!!!
 fotka
kokosovyorech  5. 7. 2012 21:56
@silanova nepros ma, nemožem to splniť
 fotka
silanova  12. 7. 2012 10:26
@kokosovyorech keď Ti v takom mladom veku zomrie mamina, sestra a syn, a Ty budeš stále stáť na vlastných nohách ,potom sa zastav a môžme sa porozprávať. Raz , keď budeš sama matkou, potom zložíš klobúk pred touto úžasnou mladou ženou,pretože až potom pochopíš aké je to obdivuhodné a ťažké. snáď Ťa časom život naučí "nikdy nehovor nikdy " a namiesto ľahkej cesty súdenia, si dať tú námahu a človeka najprv spoznať.
Napíš svoj komentár