Tak milí moji, po takmer mesačnej odmlke som tu zas.
Ja viem, nikomu nechýbali moje sentimentálne výlevy bolestí a radostí. A s veľkou pravdepodobnosťou ste už na mňa aj stihli zabudnúť a o tom, že by som niekomu aj chýbala, o tom nemôže byť ani reči.

No čudujsasvete mne ste chýbali.
Niektorí z vás viac iní menej, no chýbali. Celý birdz mi chýbal.

Akurát dnes ráno som si napríklad spomenula na trefné poznámky istých z vás keď ste sa akože snažili pomôcť (nebudem menovať, veď vy sa v tom nájdete aj bez toho .

V prvom rade milý Birdz, odpusť, že som sa ti tak dlho nevenovala plnohodnotne, a že som sem tak dlho nepridala žiaden z mojich citových výlevov.
Úprimne povedané, za posledný mesiac som vlastne na net ani nemala poriadne čas.

Vďaka tomu, respektíve kvôli tomu som prepásla:

a.)Stretnutie so @Silanova , čo fakt strašne mrzí, ale ja to napravím. Sľubujem

b.)Dosť veľa ľuďom som neodpísala na TS, o čom svedčí aj číslo 93 , ale len čo bude čas na to, tak sa do toho pustím a všetkým odpíšem, nebojte sa.

c.)Nebola som v obraze čo sa týka toho koľké sa sem prišli posťažovať, že majú vzťah na diaľku, ktorý je okrem iného ešte aj nefunkčný, a či stojí za to pokračovať? ... že sa pýtaš, jasné že ... NIE!

d.)Slečny riešiace to, či sa majú s chalanom rozísť keď sa zriešil s ich najlepšou kamoškou. A na odpoveď „kopni ho do riti, urobí to znovu“ argumentujú tým, že „ale veď bol opitý, to sa môže odpustiť nie?“
Keďže som tu nebola, tak som sa ochudobnila o možnosť minimálne si pomyslieť svoje (aj keď to môžem aj teraz) a v neposlednom rade chytiť stav „facepalm“ z toho aké môžu byť naivné.

e.)Zúčastniť sa toho, ako tu ževraj nejaký chalan nechtiac do**bal celý Birdz a zo všetkých z nás sa stali „chalani z Prahy“, čo je inak môj celoživotný sen - Byť chalanom a bývať v Prahe
krásna predstava.
Škoda, že sa nikdy nesplní, ale snívať je také krásne.

V konečnom dôsledku som dospela k tomu, že ďalej sa radšej nebudem zamýšľať nad tým, čo všetko som ešte zmeškala za ten čas čo som tu nebola. Lebo s výnimkou bodu a.) mám pocit, že Birdz sa nejak v poslednej dobe začína podobať istému, už ani nie veľmi využívanému komunikačnému portálu, ktorý len tak mimochodom nemôžem ani cítiť .

Okrem toho som v mesiaci júl stihla pllllno ďalších vecí. Že koľko? To naozaj neviem, veď si spočítajme. Alebo viete čo? Je trištvrte na štyri ráno, tak radšej zajtra.

Dobrú noc. A nech vás blšky štípu celú noc alebo skôr dobré ráno?

 Blog
Komentuj
 fotka
riaaa  18. 7. 2012 16:28
ja sa teším na tvoje ďalšie blogy !!
 fotka
adsy  19. 7. 2012 06:55
@niina ako môžeš povedať, že si tu nikomu nechýbala?
 fotka
godeye  22. 7. 2012 13:03
mne si chýbala! rada čítam Tvoje blogy a čakala som kedy bude ďalši tak len pokračuj, pokračuj
 fotka
niina  25. 7. 2012 10:54
@adsy : žeby predsa?

@riaaa @godeye : ďakujem pekne som rada, že to aspoň niekto číta
Napíš svoj komentár