Okamžite mi na notebooku ohlásilo správu od Jakea.
Ako sa máš? Si tu?
Hej som tu. Mám sa dobre,bola som v meste. Ťukala dom klávesou tak hlasno že si nalomila necht.
,,Do riti´´fúkala si prst a obzerala si ho.
A ty ako sa mas?
Dobre. Len som si akurat doupratoval . A mimochodom chýbaš mi.
Aj ty mne. Už aby si tu bol. Vicki si vzdychla a zamyslela sa nad všetkým. Ako to že Jake ju priťahuje a Dave tak isto?
Odpoveď nenašla možno sa časom všetko vyrieši samo.
Vies čo?Už je dosť neskoro a mala by som ísť spať. Rýchlo dopísala a dodala Ľúbim ťa! Zaklapla notebook, prešla k posteli a zvalila sa na ňu. V tej chvíli zaspala.
,,Kde to sme?´´ opýtala sa Vicki a obzerala si budovu ktorá vyzerala, ako historická. Na grécky štýl. Bola biela a zároveň. Nenápadná.
,,Vitaj v Bloomville´´ odpovedal z úsmevom Dave.
,,Je to malé mestečko ,ktoré vidíme len my. Je postavené v lese neďaleko Koliby. Ľudia ho ale nevidia lebo niesú ako mi.
Zrazu sa všetkozačalo triasť a krásna budova sa rúcala.
Videla som len tmu. Akoby som bola v temnote.
Vicki sa strhla zo spánku a posadila sa na posteľ.Už nemohla viac spať. Navliekla na seba župan a potichu stúpala po schodoch aby nezobudila Liss. Pokračovala smerom do kuchyne a vybrala si mlieko. Napila sa aby sa ukľudnila a mlieko bolo pre ňu to pravé.
Sama seba sa pýtala čo mal ten sen znamenať. Vedela že Dave je divný, užlen preto čo sa stalo v pizzerke. To keď sa dotkol jej pokožky,pocítila chlad až ju striaslo. Bolo to niečo čo prijeho dotyku preprúdilo ňou.
Potriasla hlavou a začala si nadávať,kam na tie nezmyslí chodí.
Bolo 7 ráno a na stole boli položené taniere z raňajkami. Keď vošla Liss do kuchyne prekvapene sa pozrela na taniere a potom
na Vicki.
,,To..to si urobila pre mňa?´´pozrela sa na mňa z úžasom.
,,Hej. Chcela som ťa potešiť a tak som si myslela, že keď nemáš v dome chlapa a nikto ti nechsytá raňajky tak ti ich pripravím ja´´ ukázala som rukou na jedlo a usmiala som sa.
Na svoje dielo som bola celkom hrdá. Keďže som nemohla už spať tak som spravila volské oko a urobila som jej zeleninovú misu. Vraj je to dobré na stres. Tá zeleninová misa.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár