Za siedmimi skládkami, za siedmimi smetiskami, žil hlboko v lese, ďaleko od ľudí, kde ani wifi nebola, ani signal na mobil, v obrovskej vile kráľ s kráľovnou,ktorý boli bohatí obchodníci so smeťami a na nich zarábali milióóny a milióóny.
Raz sa vrátil z práce kráľ nadretý ako činka, jedným dychom opantal manželku a v tú noc počali potomka. No ako doktori predpokladali narodilo sa to najškaredšie dievčatko,aké kedy kráčalo po zemi.
Ako sa hromadili smeti na smetisku, rástlo aj toto dieťa. Kráľovná požiadala aj svojho plastického chirurga, aby sa na ňu pozrel, no ani on si nevedel rady až napokon kráľovná od hanby a hlbokého nešťastia spáchala samovraždu. Kráľ nevedel čo si počať a tak ju poslal na jednu svoju skládku nech je aspoň na niečo užitočná. Medzi tým si našiel novú ženu,ktorá pracovala v starožitnostiach a tak okrem seba do domu priniesol  aj ďalšie smeti, starožitnosti a jedno obrovitanské hrdzavé zrkadlo. Bolo také hrdzavé, že len zázrak by ho vyčistil a tak ho poslali snehulienke s odkazom že ak ho vyčistí môže sa vrátiť domov. Lenže macocha sa búrila, lebo bola najväčší narcista v okolí a možno dokonca asi aj na svete, a napokon svojim neodolateľným šarmom prinútila kráľa ho dať obiť striebrom a zavesiť do jej kúpelne. No snehulienka nebola nadšená pretože to zrkadlo nestihla vyčistiť. Snehulienka sa volala preto, lebo mala toľko prachu na sebe ako snehu v Lesnej, tvár od uhlia, a nos červený ako lienka. Bolo na nej v každom smere vidiet že vznikla z ožratej spermie svojho večne ožratého otca.
Denno denne nariekala nad svojím osudom, lebo vedela, že ani pes sa o ňu nepotkne a nie to ešte nejaký princ, keď v tom ju na facebooku šťuchol akýsi krpatý greenpeac-ak, vlastne bolo ich hneď sedem, a volali ju preč z nebezpečného smetiska, ktoré i tak ohrozovalo ovzdušie a veľryby!Snehulienke sa tento nápad pozdával no vedela že jej otec s tým nebude súhlasiť a tak naplánovala útek. Vyťukala číslo na svojom čiernom blackberry a volala producentom PrisonBreak, aby jej poradili. Tí boli z jej príbehu zhrození a neváhali ani sekundu a na pomoc jej poslali Mikea Scofielda nech s ňou naplánuje útek.
Keď prišiel snehulienka takmer odpadla, ale musela sa poponáhľať tak na všetky afektované scény vystrihnuté z typického americký romantického filmu vynechala, a obliekla si maskačove nohavice, na tvár namaľovala čierne pásy, okolo hlavy omotala šatku, proste čo sa budem rozpisovať, vygooglila si tutorial na youtube ako lara croft a šla.Majkl nechápal že aká akčná žena, no rýchlo sa spamätal a začal je vysvetľovať svoj pekne prešpekulovaný a rafinovaný plán, ktorý by ani James Bond nevymyslel a snehulienka len otvárala ústa a nestačil sa čudovať. Napokon však spolu utiekli a po snehulienke ostala na smetisku len čierna diera, kráľ si myslel,že zomrela a tak ju nehľadal. Snehulienka bola šťastná, že sa už nemusí váľat na tom hnusnom smetisku a tak napísala greenpeace-kom na facebooku, že už je voľná , a dohodli sa na mieste a čase stretnutia. Po toľkom dohadovaní sa konečne stretli, u nich doma, v sídle greenpeace a dovolili sa tam snehulienke ubytovať pod podmienkou,že im pomôže, a tak začala snehulienka zachraňovať veľryby,čistiť lesy, zbierať smeti, napokon v tomto obore bola vlastne ako doma, aj na smetisku robila niečo podobné,sem-tam zachránila nejaký dobrý čistý hamburger, a zachránila sa pred hladom. A tak jej roky plynuli, čistením a zachraňovaním planéty,jedením šalátov, no jedného dňa si uvedomila,že jej život nieje plnohodnotný a musí s nim niečo urobiť. Po nociach čítala knihy Daniely Steelovej a pestovala v sebe túžbu po nereálnej láske, ktorú nikdy nepoznala. Neustále si kládla otázku či niečo také pre ňu nereálne môže fakt existovať. Začala si kupovať in-ko, bravo girls a iné podobné časopisy, no láska stále neprichádzala,aj starať o sebe sa začala-kúpila si make up, konečne si ostrihala nechty na nohách,oholila nohy aj všetko čo bolo treba,začala sa umývať,česať a dokonca si kúpila rexonu. To čo sa nakoniec pred ňou zjavilo pred zrkadlom ju úplne ohromilo, vyzerala tak dobre, že aj Angelina Jolie by revala ako rozmaznané decko keby ju zbadala. Bolo to tým, že jej pomohli tí siedmi čo s ňou žili, kvôli image, nemohla pri nich bývať lácna napodobnenina Lady Gagy, ktorá sama o sebe bola už otrasná a tak ju zmenili skutočne na nepoznanie, zrazu jej zazvonil telefón a na druhej strane znel príťažlivý erotický hlas, bol to muž, jej srdca šampión, ktorého práve objavila, v momente sa zamilovala, bola v tom až po uši, ale kto bol ten neznámi? Tajne v kutiku svojho srdca dúfala že to bude Edwar Cullen ale pri jej štastí si nebola ista tym že by to mohla byť pravda a tak len ticho dumala a čakala či sa ešte ozve. Potom začala špekulovať nad tým, že by to teoretický mohol byť aj Jacob, pri pomyslení na neho sa jej takmer vlasy dupkom postavili.
Z toho dúmania a uvažovania už začala byť hysterická, nevedela čo robiť a tak zavolala na linku veštice, aby jej s tým pomohla. Tá jej povedala: v blízkej dobe ťa navštívi muž, 50 eur..Snehulienka skoro z kože vyletela, keď to počula a hneď zložila. No v tom sa vo dverách skutočne objavil muž, akože nič nové, keďže bývala hneď so siedmimi, ale tento bol úplne iný, nebol to žiaden zelenáč, ale bol to on. Do tváre mu nevidela pretože ju zaslepila žiara slnka za jeho chrbtom, no hned ako prehovoril jej bolo všetko jasné. Naozaj aj v really bol taký božský ako aj vo filme, vo dverách stál sám Aaron III.Johnson..Neverila vlastým očiam a nedokázala zo seba vydat ani hlások,v duchu sa snažila prísť na to , či je to jeden z jej snov zaprič9nených nadmernou konzumáciou čokolády, alebo je to realita.
Našťastie to bola realita a jeho krása ju opantala celú, nie len hlavu, cítila ako  v nej burcuje každá jedna bunka, ako sa roztápa v jeho náruči presne tak, ako čokoláda za najhorucejšieho letného dňa, vedela, že je v tom až pouši, padla do toho a cesty späť už nebolo. A bola nenormálne šťastná, jej život sa otočil o 180 stupňov a konečne aj ona okusila tu sladkú chuť lásky ,ktorú nikdy nemala možnosť zažiť, a už vôbes nie s Pánom božským.
Dokonca aj on bol zo seba neskutočne unesený a zamilovaný, každých 5 minút sa prezeral v zrkadle, dokonca si doupravoval  snehulienku podľa svojích predstav, ona bola jediná s ktorou sa podelíl o svoj make up, púder a inú dôležitú kozmetiku, a preto, že jej tak veľmi dôveroval, že sa s ňou podelil, a ona bola očarená, ju požiadal o ruku.
Samozrejme snehulienka to okamžite a s najväčšou radosťou prijala, potom pobalila pár svojích švestiek a spolu sa odsťahovali do jeho vili v Malibu, kde nasťahovali aj 7 greenpeac-kov ,ktorých zamestnali ako sluhov, a žili spolu svoj štastný ekologicky americký sen, a možno sú tam aj doteraz ak ich dom nezbúrali proti greenpeace aktivisti.

 Blog
Komentuj
 fotka
niklinka  7. 3. 2011 21:43
Omg za chyby sa vopred ospravdelňujem- vysvetlenie prečo tam sú,by bolo na veľmi dlho :/
Napíš svoj komentár