Začalo sa to všetko takto. Túto super stránku mi odporučila spolužiačka, ktoréj som veľmi vďačna ( diky Sonia_al . Plánovali sme si sem písať veci, ktoré bežne v škole nemôžme rozoberať. Ved určite to pochopíte, keď je nás v triede 30 dievčat. Potrebovali sme sa tu vykecať a len tak nevinne ohovárať. No to by ste najprv museli vydieť naše spolužiačky, aké sú primitívne!
Neskôr som si začala písať aj s inými ľuďmi, ako napríklad s Tominom, ktorého považujem za super človeka.Páči sa mi jeho prístup k životu a celkovo jeho zmýšlanie. No jeden chalan ma tu zvlášť zaujal. Už si ani nepametám, že čo so mu napísala. Ale najlepšie je na tom, že on mi odpísal aj keď má v profile napísané, že je namyslený (čo vôbec nie je pravda).

A tak sme sa začínali spoznávať. Zistili sme, že máme toho veľa spoločne. Už vtedy som vedela, že je to super chalan. Jediné čo ma na našom zoznámení hnevá je, že som ho klamala. A tak teraz sa mu chcem ospravedlniť, aj keď viem, že on sa na mna už nehnevá. Je mi to fakt ĽÚTO!!! Keby som hneď vedela, že si taký dobrý tak by som ťa nikdy neklamala.

Mám ho veľmi rada,pretože sa môžme o hocičom porozpravať.

,,Vážim si, že si mojím priateľom a že si môžem s tebou písat a kecať..."
Pre mňa zmyslom života sú práve takýto priateľia ako ty. Dúfam, že raz budeme mať možnosť sa stretnúť.

Nakonic zopár výrokov, ktoré pekne vystihujú priateľstvo:

,,Dlho uvažuj,než niekoho spravíš svojím priateľom. Keď sa ale pre niekoho rozhodneš, príjmi ho celým srdcom. Dôverovať človeku znamená riskovať sklamanie a predsa veriť!"
,,Priateľ je človek, pri ktorom môžeš myslieť nahlas!"...
,, S priateľom nie je žiadna cesta dlhá.".....

,, Vzdialenosť nezabráni priateťstvu. môže len obmedziť jeho stabilitu"... ( tak s týmto posledným nesúhlasim, pretože aj keby si ty terz išiel do tej našej Austrálie, nič sa nezmení na mojom vzťahu k tebe. .

 Blog
Komentuj
 fotka
angel  4. 6. 2006 19:04
Hmmm, myslim ze si to vystihla, ked si napisala, ze:"Pre mňa zmyslom života sú práve takýto priateľia ako ty".S tym absolutne suhlasim, pretoze ak mas takych dobrych priatelov, s ktorymi sa mozes rozpravat fakt o comkolvek, tak to cloveka naplna stastim. Osobne mam rad takychto priatelov, skor opacneho pohlavia (teda baby , pretoze s takou babou mozem kecat aj o takych veciach, o ktorych by som s kamosom nekecal. Napr. sa da dost dozvediet co maju baby radi...Problem je, ze takych ludi je dost malo, a tak ti prajem aby si ich mala co najviac
 fotka
kkkkikuska  4. 6. 2006 19:20
taq teraz si sa urcite pocuvila.. a uz to nikdy neurob.. wer mi a daj na moje slowa... lebo raz sa ti to moze w ziwote oplatiti a nepekne!!
 fotka
sonia_al  6. 6. 2006 17:25
Pekny blog Nika,v skole sa niako neznas,ze vies pisat aj taketo blogy ,v prve mesiace som si ta v skole,v nasej triede aj ja predstavovala uplne inak!Este sa pametam ked si prisla ,neviem uz od kial a povedala si,ze k nam ide nova ziacka,akoze Anita a povedala si:,,A viete co,ona je krajsia ako ja,,...Boze,v tej chvili ma napadlo,ze si druha Misa ,ale nastastie sa mi to zatial nepotvrdilo,dufam ze sa nezmenis k horsiemu,lebo uz si zacala chodit do Phoenixu s takymi vseliakymi babami z nasej triedy...
 fotka
petler  9. 6. 2006 17:46
Teraz som vazne v rozpakoch....co mam na tento blog teraz vlastne napisat? Veeelmi pekne dakujem Nikol11, pretoze taketo hlboke vyznanie kamaratstva od cloveka ako si ty, velmi potesi. Asi xces, aby som bol namysleny, ked si mi adresovala teraz tolko pozitivnych komplimentov;

)

Takychto priatelov, ako si ty, si treba vazit. Preto mi je cest ta oznacit za moju najlepsiu PRIATELKU na dialku, pretoze ako si napisala velmi pekny vyrok: "S priateľom nie je žiadna cesta dlhá." Tiez dufam, ze sa raz niekedy co najskorej uvidime, napr. aj v tej nasej vysnivanej Australii. Na to klamstvo mozes zabudnut, pretoze mi uz vobez nezalezi na tom, co si urobila a ja by som urobil na tvojom mieste asi to iste (ved si ma vobec nepoznala). Este raz dakujem. Cennim si to! C..k
Napíš svoj komentár