.....biele tesáky ma prenasledujú, túžia ochutnať moju snehobielu pokožku. Júúj, hmatám po plášti, čo mi vietor kde tu vzal a prsia mi zahaľujú dlhé vlasy. Ruky čudne mávajú, nevidím žiadneho nočného tvora čo by ma naučil lepšie lietať, kuvik si kvíli svoju smutnú melódiu a ja nemám ani dnes chuť na jeho „ rozprávanie“.

Lietam vo vetre...“ Hej vietor, utíšiš sa, nemraz moju pokožku a privej mi naspäť plášť môjho milého“. Štípeš ma, tneš do boľavej rany, krv kvapká pomaly na zem. Kvapka dopadá a špliecha na všetky rastlinky. Tma ma už nedesí, sadnem si na strom a sledujem veľké sovie oči. „ Ty sa máš“. Nerozumie mi, otočí hlavou a nevšíma si ma. Nahmatám akýsi list a priložím na ranu. Tá sa zázračne zacelí a ja snívam ďalej.

Chvalabohu, že tie obrovské kovové zubiská už odišli. Prečkám tu do rána alebo si zalietam s netopiermi. Ponaháňame neskorých opilcov a urobíme si vlasový žúr alebo poletím na mesiac a budem hľadám Malého princa a jeho líšku .

Zábavne, také večerné nič nerobenie. Sledovanie žmurkajúcich lámp, žiarivých mačacích očí a možno aj jazýčkov...Bozkávajúci sa párik. Nežné hladenie dlaní a horúčkovité telá, ktoré sa pletú navzájom....

“Jéé tam je pes...ktorý breše a určite nehryzie...“Tak si Bodrík, daj odchod“.
Čo môžem ešte sledovať? Čo sa deje za oblokmi? „ Niéé, to je nudné“. Ani strieľajúci zabijaci ma nenadchnú. Naháňačiek bolo dosť. Letím ďalej...opustená ulica, čierne výklady. Kuknem za roh...“Škoda, aj zmrzlinár si zbalil sladkú dobrotu“.
Dám si ja pokoj, zájdem na kus reči k hviezdičke z mliečnej dráhy, pokiaľ sa nezmení na ranné kaka a pokúsim sa opäť zostúpiť na zem do mojej sladkej postieľočky. Tak dobrú noc

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár