Cítim nenávisť!!! Nenávidím Teba, ale aj seba...Teba za to, čo si mi robil a seba, pretože som Ti to tolerovala. Neuvedomovala som si to...Možno som bola zaľúbená. Zaslepená láskou. Všetko bolo ružové. Krásne....Ale postupom času ružová zbledla...Zostávala bledšia a bledšia, až napokon bola úplne šedá. Mne sa vrátilo myslenie, jemná hmla lásky sa rozpŕchla na všetky strany a ja som si konečne uvedomila, aká som hlúpa a naivná. Nechápem, ako som mohla dva mesiace vydržať...Vydržať ponižovanie, hlúpe narážky, príkazy a zákazy.

Dva mesiace...Mesiace, ktoré neboli vždy len škaredé. Uznávam. Bolo mi s tebou krásne. Zažila som s tebou veci, na ktoré budem dlho spomínať. Chvíle, pri ktorých som si priala, aby trvali večne. Ale večné nie je nič. To, čo bolo naivné, zmúdrelo.. Čo bolo hlúpe, dostalo rozum... A to dievča, ktoré tak pevne verilo, tak dúfalo, že tento krát to vyjde...To dievča opäť raz spravilo chybu. Dievča sklamané, ale stále nestrácalo nádej. Áno, je to tak! Po rozchode s tebou som dúfala, že zostaneme kamaráti. Sám si to vravel. Že nás nič nerozdelí.

Rozdelilo...Tvoja tvrdohlavosť, možno závisť, bezcitnosť...Ničíš ma! Nikdy som neverila, že sa mi stane niečo také. Že mi chalan bude robiť zo života peklo. Že spraví všetko preto, aby ma nahneval. Čo tým chceš dokázať? Že si lepší ako ja? Že na teba nemám? Chceš si na mne vybiť zlosť? Vrátiť mi to? Oplatiť mi rozchod? Chcem len, aby si vedel, ako mi ubližuješ. Ako ma týraš. Ako ma to ničí. Tvoje uštipačné poznámky. Opovrhovanie a pohľad: Ja som všetko, ty si nič!

Mali sme spoločných kamarátov. Zostali tvoji...Nemala som šancu im to vysvetliť. Sú na tvojej strane. A to, čo povieš, platí. Mrzí ma to. Boli to skutočne úžasní ľudia. Zostali len spomienky. A v ušiach mi stále doznieva tvoja veta: Ty si to tak chcela!

Ja som nechcela nič. Len som zakončila to, čo si ty dva mesiace staval. Položil si posledný kváder. Ale staval si krivo, nepresne. Posledný kváder všetko pokazil. Všetko sa rozpadlo... Mohli sme začať stavať odznova. Malá pauza mala byť ako dovolenka. Oddych od starostí, problémov. Lenže ani počas dovolenky si mi nedal pokoj. Nemalo to význam. Dovolenka sa ani nestihla skončiť a dali sme si zbohom. Zbohom nášmu vzťahu. Tlačil si na mňa! Čo som mala robiť?

Dobre vieš...Každý kto ma pozná vie, že sa nezmením...Len tak.. Pre nič. Kvôli komu? Kvôli tomu, aby si ma ľúbil? Som taká, aká som. A ľudia ma takú berú. A ja som šťastná. Naozaj šťastná. Tak ma prosím nechaj. Netlač sa mi do života. Ja už zabúdam, čo bolo. Nemyslím na minulosť. Žijem pre prítomnosť.


Presviedčal si ma, aká som úžasná. Musím uznať jedno: BRILANTNÝ HERECKÝ VÝKON!!!!

 Je to možné?
Komentuj
Napíš svoj komentár