Nostalgia...Jedno slovo. Tak silné, že dokáže vyjadriť všetko to, čo práve cítim. Cnie sa mi, túžim, snívam..

Snívam o tom, aké by to bolo... Keby sa moje pery ľahko dotkli tvojich. Aké by bolo, keby sa nám spojili ruky. Ako by som sa cítila po tvojom boku. Bolo by krásne vykročiť spolu rovnakou nohou. Krásne by bolo stáť pod holým nebom a rátať hviezdy. Ešte krajšie prebúdzať sa vedľa teba. Krásne je už len to, keď sa na mňa usmievaš. Keď vidím v tvojich očiach radosť. Krásne je, keď mi povieš láska, aj keď viem, že to nemyslíš vážne.

V tebe vidím odraz seba. Máme rovnaké záujmy, túžby, ciele. Páčia sa nám rovnaké veci a...obaja milujeme čokoládku. Máme k sebe tak neuveriteľne blízko! Ale....

Neviem, či to chceš. Trúfaš si? Dokážeš sa tomu odovzdať? Pri tebe neviem na čom som. Vkladáš do tohto ´´vzťahu´´ otázku, ktorá visí vo vzduchu. Nezodpovedanú otázku, ktorá mi kradne spánok a cez deň ma núti snívať. Má to svoje čaro. Uznávam...Ale koľko ešte? Ako dlho ma necháš na pochybách? Čakáš, kým sa to spýtam prvá? Nejdem riskovať. Bolo by ťažké počuť inú odpoveď. Áno, chcem ťa! Len som opatrná. Viem, že ty si tiež. Bojíš sa rovnako ako ja. To je na tom to krásne. Cítim, že tento krát to bude iné. Budeme opatrní. Sľubujem. Prežili sme toho už veľa. Máme strach. Zo sklamania, nesplnených túžob...
Dáme si pozor!

Nechceš ma inú, vieš, aká som. Smeješ sa so mnou. A si smutný, ak som aj ja. Si sám sebou. Som sama sebou. Spolu to dokážeme! Tak ma chyť za ruku a veď ma životom. Odveď ma kam len chceš. Pôjdem. S tebou budem v bezpečí.


Keď sa ma nečakane dotkneš, cítim, ako mi srdce podskočí. Žalúdok sa prevracia a líca naberajú červeň. Kolená sa podlamujú a mám chuť povedať ti, čo cítim.
Nechcem hovoriť o láske. Nechcem ti to povedať. Vždy, keď tak spravím, všetko odíde. Pokazí sa to. Budem čakať. Možno sa to bude vyvíjať. Možno to zostane navždy tak, ako doteraz. A ja budem všetko prežívať v snoch. V nich mi zostaneš navždy. Nikto ťa mi nevezme. Budeš len môj!

Túžim, snívam, cniem....

 Úvaha
Komentuj
 fotka
katooo  8. 1. 2009 18:22
ja jaaaa ... zavidim mu ... hihi ...
Napíš svoj komentár