Dnes uz toho bolo vazne vela. Doma do mna vsetci skacu kvoli uplnym blbostiam, potom isty clen "rodiny" na mna vresti kvoli niecomu co je totalne nepodstatne a k tomu nema pravdu a vsetci stoja na jeho (teda jej) strane.

Podla mojej strakej a starkeho ma u nas doma vzdy pravdu moja teta
Nikdy si ma nezastanu pred nou, ona si vzdy vydobije svoje aj ked mozno nie az tak pravom... ved aj ja mam na nieco pravo, nie?
No u nas doma velmi nie Nikdy v zivote (co si pamatam a to ja si pamatam vsetko xD) si ma nezastali pred nou... A to si vravia rodina? Ved ja som ta posledna co nieco moze robit ci povedat... Ako v blazinci
Nemam ich rada!

Nemala by som vraviet, ze nemam rada clenov svojej rodiny, no bohuzial je to tak
Pre mna je najblizsi ten, kto mi pomoze v tazkych chvilach dostat sa
z nich... a nie ten kto mi tie "tazke chvile" vyraba.

Chcem teda "vyzdvihnut" Jurka, ktory mi uz par rokov pomaha prekonavat vsetky moje starosti a dostal ma aj z toho najhorsieho. A Katku, ktora je mojou jedinou a najlepsou kamaratkou, ktora ma nikdy nezradila... Ak to bude jeden z vas dvoch citat, chcem aby ste vedeli ze vas mam najradsej na svete a ste moje 2 najblizsie osobky, ktore mam (mamu neratam, ta so mnou nebyva)!

Nie je dolezite, kto je tvoj najblizsi pribuzny, ked sa nesprava tak ako by sa mal... ale je dolezite to, kto sa k tebe sprava tak ako k najblizsej...

Dakujem vsetkym, čo mi pomahaju sa vyrovnat s mojou "
rodinkou uzasnich" xD

 Denník
Komentuj
 fotka
kaciatko777  8. 4. 2009 21:45
A ja nie som tvoja "blízka"?
Napíš svoj komentár