prenesme sa do prvého ročníka na strednej.. toto bude kus FIKCIA, kúsok zo života... jedného chlapca menom Bob (nie je skutočný! ).

Život na strednej

Na začiatku šk. roka som bol kus neistý, či ma nový kolektív prijme.. na základke ma totiž moc nemali radi.. možno to bola z časti aj moja chyba, .. ale z tej väčšej to bola ich ..Ale na nich sa už móžem.. Teraz som na strednej a plánujem prežiť najlepšie roky svojho života, či ako sa to hovorí Po čase som zistil, že tak ako všade, nech sa tomu ľudia bránia akokoľvek, aj tu sa skupinkuje.. a keďže je nás v triede nepár.. hádajte kto ostal sedieť sám? ? ? .. Zase sa na mňa všetci vykašľali.. mno čo..

Počúvam hip hop.. Aj keď si možno mnohý myslíte, že hopery sú pomerne obľúbený.. tak pokiaľ schytáte kolektív, ktorému hip hop dosť vadí, sa mýlite. Bože ľudia! Kedy dospejete a uvedomíte si, že štýlová neznášanlivosť je na prt? Že je to nepotrebné? - nech si každý počúva čo chce a takto môžu ľudia spolu normálne komunikovať.. bars hľadať dačo čo majú spoločné.. a nie len prehlbovať priepasti..

Mám kamošku ktorá je PUNKERKA a vychádzame v poho.. Dokonca sa s ňou dá lepšie porozprávať ako s kamoškou ktorá nezastáva žiadny hudobný štýl.. tzv.: čodárádio.. ale s5 ku spolužiakom..

Nájde sa tu aj zopár takých, ktorí sa dajú nazvať kamošmi.. ale keď od nich niečo chcem.. veď to poznáte.. kašlú na mňa. A teraz k prítomnosti...

Je štvrtok neskoro večer a zisťujem, že ideme písať z nemčiny... zase neviem ani ho.no.. ako vždy.. nenávidím ten hnusný jazyk, .. Naša „geniálna“ nemčinárka nám každú božiu hodinu dá písať.. ako za trest.. Mno povecte, čo som komu urobil? .. Kašlem na učenie.. nahádžem knihy do tašky a idem spať.

--Bežím na hodinu chémie..hrozne sa ponáhľam. Cestou na chodbe som vrazil do matikára a polial som sa sprite- om. Sakra, nestíham.. chodbou sa ozýva prenikavý zvonec.. počkať.. nejaký divný zvonec, nie? --. ..PIPIPIPI- PIPIPIPI- PIPIPIPI- PIPIPIPIII.. Veď to je môj budík! (bol to len sen) .. Čože? ? .. jááj.. je piatok ráno, čo znamená že musím vstávať na nultú.. bleee.. Zase nám budú vykladať siahodlhé rozpravy na tému „čo je to kurzor“.. áno presne tak.. na informe nás učia také kk.iny (čo už všetci dávno vieme) ako „kurzor, winRaR, PowerPoint“ atď. Tak si ešte chvíľku pospím.. informa počká...

Mnoo.. informa hej. Ale bus nie.. Konečne som sa prebral.. ale to mi už redlo, lebo mi šiel za 10 minút bus.. tak som trielil ako už dávno nie.. cestou som sa skoro zd.bal zo schodov.. Niečo ako desiata v takýchto situáciách nie je podstatná.. Nie to ešte taký luxus ako raňajky.. Ako taký vyg.caný rezanec som na poslednú chvíľu dobehol na bus.. Ale stihol sooom.

Ospalo som sa dotackal na hodinu.. zase sme boli v tej zastaralej učebni, kde sú prehistorické zavírené počítadlá (sa čudujem, že sú tie moderné vírusy s tými PC ešte kompatibilné na ktorých sa jedna stránka načíta za celú vyučovaciu hodinu.. no a keď sa už konečne načíta, tak to už ju môžete rovno vypnúť( mimochodom, aj to chvíľu trvá), lebo zvoní a do učebne sa hrnú ďalší znudení študenti...

Pokračovanie nabudúce... Nirikai

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
nirikai  7. 4. 2009 17:33
kto si clanok precita.. prosim vas hodte aspon jednu hviezdu.. nech viem ze to aspon dakto cital pekne prosiim
Napíš svoj komentár