Behali sme ulicami ako blázni. Naliatí vínom. Celé dlhé letné dni. Ťahali sa, najmä nedeľné obedy - stovky pachov, politické relácie, omše a potom dve hodiny nudy pre našich fotrov vo forme stále dookola bzučiacích monopostov formuly.

Neutopili sme sa v týchto spomalených dňoch, menili sme chod času cez chľast. Sídlisko je klietka. Ohrada pre blbcov, kreténov, alkoholikov a tých ostatných, ktorý kreténmi a blbcami už dávno boli, len si to nechceli pripustiť a zakrývali sa za rôzne koníčky. Zvyčajne to bol večerný beh, návšteva fitka, prechádzka so psom a podobné hovadiny, čo pozná každý z vás.

Strácali sme mladosť, každým krokom sme za sebou nechávali najlepšie roky života, mysliac si, že tie najlepšie ešte len prídu. Ideálne - ak to príde samé od seba, bez námahy. Ešte ideálnejšie - najlepšie bude, ak sa nezmení nič. Bolo nám bohovsky!

Chýbali len ženské, tak ako každému nadržaenému pubertiakovi. Ak nejaká prišla, väčšinou sme si ju vystriedali všetci, alebo skôr ona si vystriedala nás a potom o nej už nebolo ani chýru ani slychu. Nakoniec, boli to naše prvé lásky. Všetci sme sa zaľúbili za minútu a znenávideli za pár dní.

Keď som s Paťom sedel v policajnom aute mal som nasraté až v gatiach. Ale ten kretén ožratý arogantný vraví: "Počul som, že strkáte ľuďom na stanici stoličky do zadku."
Jeden z nich sa otočil - vyzeralo to, že nevie, či mu má prijebať, alebo sa len zasmiať. Nepovedal nakoniec nič. No ja som mal vtedy pocit, že mám naozaj stoličku v zadku. Nakoniec nás vykopli z auta, hodili nám občianske a s piskotom pneumatik sa pobrali preč. Doteraz nechápem, čo to malo znamenať.
Všetko sme to zapili a už na druhý deň sme opäť behali v noci ulicou a čmárali po stenách pičoviny, mysliac si, že o pár rokov budeme na seba hrdí. A hovno. Veľké prašivé hovno.

Hrdinstvo sa začína práve teraz - odlepím sa od počítača a idem spať.

 Blog
Komentuj
 fotka
willbebetter  11. 6. 2013 09:11
strasne moc lubim tvoj styl pisania.

priamy, realisticky, putavy.

nedalo by sa castejsie? isto by sa mnohi potesili
 fotka
pravnik  19. 1. 2016 12:58
hej, píšeš vpohode, niekedy až príliš márnotratne
 fotka
emulienkaa  10. 11. 2016 18:01
tento !
 
 fotka
tequila  28. 12. 2023 16:27
suhlas s @willbebetter @1 , fakt pekne pises
 
 fotka
nonormal  1. 2. 2024 20:47
@tequila dakujem... sam by som po tych rokoch bol zvedavy co by zo mna este vyliezlo 😁😁
Napíš svoj komentár