Poznáte ten pocit, ked vás nikto nemá rád.. ked sa nikomu nemôžete zdôveriť...ked vás už nikto neberie vážne..ked už neviete čo so životom ?

..život bol perfektný mala som dve najlepšie kamarátky, jedna z nich si našla frajera ktorý bol môj najlepším kamarátom.. Vlastne len vdaka mne sa dali do kopy..Toľko hodín presviedčania debát a objatí čo som kvôli ním obetovala..Videla som toho chlapca plakať .. So všetkým som mu pomohla ... cítila som že mu môžem povedať všetko ...Brala som ho ako brata...možno som sa donho aj trošku zalubila ..Ale to len tak "kamarátsky" ..Rozumela som si so všetkými problém som nemala s nikým ...Vedela som sa zasmiať mohla som povedať čo som chcela ..cítila som sa s nimi dobre..

STOP..zrazu som bola ja tá, ktorá je zlá , ktorá chce všetkým zle , ktorá chce aby nikto nebol šťastný, ktorá chce aby sa "frajery" rozišli...najlepšia kamarátka mi začala nadávať ako som ku*va a aká som ja štetka..://.. Neverím že to skončilo s nou takto ..:/..A s tým najlepším kamarátom ? ..S ním poriadne neviem ..Mne povedal že on ma má strašne rád a nechce aby sme sa rozhnevali...Síce ešte som s nimi vonku bola ale od "najlepšej" kamarátkky ignorácia ale on sa zase zachoval tak on vždy zase sa na mna usmieval, bral ma za sestru ..

No ešte v ten večer mi povedal že asi sa mi bude musieť začať vyhýbať a bude so mnou musieť prestať komunikovať, lebo mu to "frajerka" zakázala ...

Ešte že mám svoju Lienočku ...svoje zlatíčko , s ktorým sa môžem o všetom porozprávať ..Lubím ťa milačku môj

Doteraz som sa riadila týmto :
...život je boj ...
....láska je hriech ..
..preto si pametaj ..
...vyhráva SMIECH ..
No už to dalej nedokážem ..Už neviem čo dalej ..
Prepáčte za tento blog..ale potrebovalo som to zo seba nejako dostať ...

 Blog
Komentuj
 fotka
damians  13. 7. 2012 21:15
Poznam ten pocit a ked uz som si nasiel jedneho praveho kamosa tak pridu prazdniny a ja som doma z rodicmi s ktorymi saani nerozpravam ked netreba...
 fotka
noprosteja  13. 7. 2012 23:09
Ja sa s otcom nerozprávam vôbec ://A

s mamou občas
 fotka
damians  14. 7. 2012 18:56
z ocom iba ked daco robime vonku lebo nechcem aby sa mu pri robote daco stalo ale inak vobec a nie zeby sme boli pohnevany ale proste neviem o com a nakoniec on by mal byt ten kto chce so mnou travit cas nie?
Napíš svoj komentár