Aloha čitatelia!

Tí, ktorí už čítali prvú časť tohto dojímavého príbehu , už majú prehľad o mojom boji za nenatrhnutý ritný venček. Kto to nečítal nech tak najprv urobí...

Pre tých pomerov znalých môžem pokračovať. Pred pár dňami mi konečne prišla poštová zloženka, ktorá mi zlepšila rozpočet o desať ojro. V porovnaní s tými päťdesiatimi čo som zaplatil za NIČ to síce nie je veľa, ale jednoznačne lepšie ako nič. Takže teraz, ako človek čo si vymohol aspoň mikroskopickú časť svojich práv vám chcem dať pár rád, ktoré sa vám môžu hodiť v podobných situáciách.

I. Nikdy, ale vážne nikdy neverte ani slovu v reklamách! Hlavne slovám ako "férovosť", "najlepší", "najvýhodnejší" a podobne! Nezabudnite, že firmy, ktoré majú na zaplatenie reklamy v hlavnom vysielacom čase, sú imperialistickými nástrojmi temných jašterov z vesmíru a ako také slúžia silám temnoty!

II. Aj keby z neba žaby pršali (Rákóczifalva, Maďarsko, 18–20 Jún 2010) nič nepodpisujte bez toho, aby ste si to všetko prečítali! Serte na ľudí, čo stoja za vami vo fronte! Aj keby za vami stál triezvy Janko Slota (alebo iná mýtická bytosť), v žiadnom prípade nepodpisujte bez prečítania!

III. Nenechajte sa odradiť od boja za svoje práva! Lebo raz im dojde trpezlivosť a radšej vám vrátia peniaze ako keby vás mali znova odháňať z predajne, kde v prípade núdze môžete povedať im novým potencionálnym zákazníkom akí sú to zmrdi!

Takže s tou modrou pakážou už mám pokoj, odteraz sa budem venovať už len pokojnejším témam ako napríklad "Prečo sme rasisti?", "Rakovina štátu" a tak ďalej!

Do skorého videnia, súdruhovia.

 Blog
Komentuj
 fotka
dragonfly1  31. 5. 2013 22:37
fakt úžasne píšeš ...so Šercom v šerci ? aj ty patríš do Bohosloveckej univerzity ? to ťa uznávam ešte viac
Napíš svoj komentár