Kde bolo tam bolo, bol raz jeden naivný 16 ročný fagan. Ja. Ok, viem, že som egoistický hneď na začiatku ale taký proste som! Tak držať chráp a čítať ďalej!

Ehm, ehm....takže bol som ja a práve som učinil neskonale priblblé rozhodnutie, že prestúpim od "ružového operátora" k inému. Dôvod bol ten, že ma "ružový operátor" (ďalej už len RO) nasier*l kedy len mohol. Voľné textové holuby platili len cez víkendy, cena dva strieborniaky za minútu telegrafovania iba medzi 03:22:16 a 04:47:01 ráno (inak to stále verajbože aj 14-16 strieborniakov) a podobne. Na základe mojej (vtedy ešte) voľnomyšlienkárskej gebule som uveril reklamným žvástom "modrého operátora" (ďalej už len MO). Toho "oranžového operátora" som odpísal ihneď ako som videl ich reklamu s Mäkkým Žbirkom.

Nakoľko som bol vtedy neplnoletý fagan, využil som moju starú mamu ako bieleho koňa a napísal som ten nový telegraf ánung na ňu. Takto to vydržalo asi dva rôčky. Naraz som si všimol, že platím nepomerne viac za minimálne množstvo minút do iných sietí. Nuž som sa vybral do centrály tých veledzm*dov pracujúcich pre MO. Ich vysvetlenie spočívalo v nechutnej a neužitočnej servilnosti. Samé "Dobrý deňko mladulinký pánko" a podobné oslovenia mi otvárali nôž vo vrecku. A nie, toto nemyslím ako metaforu. Po asi dvadsiatich minútach, kedy sa jedna zúfalo podkvalifikovaná blond nána snažila dostať do ich vlastnej databázy mi povedala, že dôvod je nasledovný a prozaický. Už som neni nováčik, strávil som pod ich smradľavými modrými krídlami dosť času a prémiová akcia, ktorá ma tam kedysi nalákala sa na mňa už nevzťahuje.

Nuž som sa mocne nasral, tak ako to vieme len mi v Trnave! Apropo, náš futbalový klub si tie farby nevybral náhodne. Každý Trnafčan v tvári zčervenie a len okolie očí mu zčernie (jak takému srýkovi Festerovi!!!). Ale späť k meritu veci.

Vypovedal som zmluvu a mladý mamrd za prepážkou mi oznámil, že som bol úspešne vyradený zo zoznamu klientov. Malo to byť ku dňu XX.12.2012. Tož som sa nasrano otočil, zhodil na zem dve mníšky čo tam stáli a odišiel k autu. Čakal som na faktúru, poslednú pos*anú faktúru od toho modrého parchanta. Medzitým som sa so stiahnutým chvostom votrel do centrály RO a požiadal o azyl. Azyl mi promptne udelili, zrejme sa báli, že znova odídem. Vybalili na mňa paušál na telegrafovanie ako hrom a ja som prijal. Od tej onej inkriminovanej doby som s telegrafovaním spokojný.

Nuž som čakal a dočkal sa! Naúčtovali mi tam síce asi 40 textových holubov, ktoré som neposlal ale neriešil som to. Požadovaných neviem koľko eur som uhradil. Myslel som si, že mám pokoj. Ako veľmo som sa mýlil...

O mesiac prišla ďalšia faktúra. Tak som sadol do mojho super fára s objemom 1,3 litra a išiel ba aj dobrých 40 kilometrov v hodine! Keď som zaparkoval v našom peknom meste takmer až na Trojičnom námestí, vybehol som ako zmyslov zbavený k tým nepodareným potratom od MO. Výsledok? Ten tajtrlík zabudol zaviesť moju žiadosť o "escape" do systému aj keď som papiere na to mal!!! Mozgový atlét prvej triedy! Nuž som im znova predložil svoj pokorný návrh na zrušenie môjho úpisu MO. Zaplatil som pošahanú faktúru za neexistujúce hovory a holuby a išiel domov.

O mesiac som myslel, že poštárku roztrhám jak noviny keď mi podala obálku s logom MO! Tak som ju otvoril a hádajte čo tam bolo? FAKTÚRA!!! Tak si už ako hovorím, že či to neni blbý vtip. Nebol :/

Znova krížová výprava k MO (lebo som od neho krížom) a zasa som musel platiť asi 20 ojro za neschopnosť ich vlastného pracovníka. Na tretí pokus ma úspešne vymazali z knihy kreténov, ktorí naleteli tým modrým hajz*om a konečne som patril len môjmu milovanému RO. V záchvate eufórie som na nich všetkých čo tam boli podal sťažnosť A čuduj sa svete!

Niekedy v marci (nechcem špecifikovať aby ma tie svine nemohli odhaliť) mi prišiel zdrap papiera zvaný "dobropis". Čo je na ňom také dobré? MO uznal, že z tých 50-60 ojro čo odo mňa vytiahol za nič by mi mal cca 10 ojro vrátiť. Údajne do dvoch mesiacov. Hádajte čo? Správne, moj milý padawan!

Dva mesiace už dávno uplynuli a peniaze nikde. Tak som znova išiel známou trasou k tým černokňažníkom a povedal im čo sa deje. Odkázali ma na nejakú poradenskú vedmu, lebo vraj už v knihe kreténov nie som a preto sú sami títo kreténi v centrále zmätení a nevedia čo mám robiť. To, že mám v rukách papier od NICH, s ICH pečiatkov a podpisom ICH vrchnej kravy ich vôbec neserie.

Momentálne čakám na odpoveď od velearcizmrda z Bratislavy. Som zvedavý, prečo ja musím platiť na deň presne a oni nie. Preplatia mi všetko ten nekvalitný pančovaný benzín čo zhltol môj 65 koňový tátoš na tých cestách? Dostanem kompenzáciu za infarktové stavy a za meškanie? To sa ešte len uvidí...

V každom prípade Vás moji drahí spoluobčania budem informovať. Lúčim sa s Vami,
so Šercom v šerci

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  22. 5. 2013 19:40
Si poriesil



btw znovuvítam na Birdzi!
 fotka
pstros213  22. 5. 2013 22:44
mam o2.. raz za cas si kupim kredit aby som si dobil internet za 3 eura a volam a pisem cez internet neobmedzene
 fotka
lexiee  22. 5. 2013 22:49
toto je najlepšie!!! (nie zo strany škodoradostníka, ale v štýle podania
 fotka
ssnehulienka  23. 5. 2013 00:28
fascinuje ma tvoja slovna zasoba hajlajtom sa stava"velearcizmrda"





inak pokial viem, O2 neodlisuje volania k nim a do inych sieti, teda mimo toho ze obcas je v ich sieti zadarmo volanie, ci?
 fotka
nyarlathotep  23. 5. 2013 00:37
@pstros213 a @ssnehulienka

Modrý charabársky hajzel operátor má veľa ponúk. Ale mimo iného ma štvalo aj to, že napríklad som mal mobil vyše mesiaca u kamaráta v aute, s ktorým bol v Chorvátsku a bol vypnutý. Ale faktúra prišla na dvadsať eur. Ale bonus, ktorý mi mali preniesť za ušetrené minúty do ďalšieho mesiaca mi nepreniesli.



Na margo mojej slovnej zásoby, ďakujem za uznanie, Maestro Melíško musí byť na mňa hrdý



@sugy1 už mi chýbala možnosť vykričať svoj hnev do éteru a šíriť zlo a vplyv Prastarých do domácnosti nič netušiacich ľudí
 fotka
ssnehulienka  23. 5. 2013 00:40
no ale stále platí, že s tymi volaniami do inych sieti je to hlupost, ci?



a co ja viem no, O2 mam rada, i ekd teda nemozem sa stavat na ziadnu stranu pokial nemam potrebne info ohladom tohoto sporu O2 vs. nasedený zákazník... ale viac ráz v tom blogu som si povedala, že by som proste šla tam, spravila prievan a na všecky tieto veci su proste nejsake paky, keby sa mi nezdala faktura, trvam na tom, nech mi urobia podrobny vypis a prestuduju to a tak.

ved ako pises tiez si tam behal jak taky ony...

ale furt tvrdim, ze ak to bolo nepravom, da sa to on nich vymoct...

hej len druha vec su tie nervy a cas co to zozere
 fotka
ssnehulienka  23. 5. 2013 00:41
a ešte chcem podotknut, ze sa to dobre cita, neviem celkom preco ale jednym z dovodov bude urcite aj mnohostrannost jazykovej zlozky
 fotka
nyarlathotep  23. 5. 2013 00:46
No ono nakoniec bola chyba na mojej strane. Lebo som si nevycucal z prsta, že akcia za prestup bola obmedzená a výhodné hovory trvajú len šesť mesiacov. Dalo by sa prestúpiť na iný program ale mne išlo o princíp a aj o to, že som nechcel byť naďalej u operátora, ktorého personál má pracovnú kapacitu rómskeho invalida (0%).



Ďakujem znova za pochvalu mojej slovnej zásoby, až sa trochu udomácnim na Birdzi a pustím sa do politických a etnických otázok, to až bude slovná zásoba!
 fotka
waagbistritz69  23. 5. 2013 00:51
pekné ale snáď z toho nebude taká Mein Kampf gegen O2 sága ako u tejto osoby » kotrcka.blog.sme.sk/...

a imho každý sa snaží ludí takýmito spôsobmi ojesúložiť, treba mať kupovať celý život kredit jak ja a pokoj v duši boľavej

@pstros213 skrz o2 net neobmedzene? to som mal len 15 dní a nebolo to tak dávno
10 
 fotka
nyarlathotep  23. 5. 2013 00:57
@waagbistritz69

Nemám záujem vyhlásiť veľkému Modráskovi vyhlásiť Džihád aj keď to je lákavé Len chcem aby ľudia neurobili tú chybu ako ja a neverili, že na Slovensku je fér operátor. Modrý ma nasral, ružový mi dal dobrú ponuku až keď som najprv odišiel a oranžový... No proste neverím nikomu, kto má niečo spoločné s Mäkkým Žbirkom
11 
 fotka
trdelniiiq  23. 5. 2013 09:43
@waagbistritz69 ak si mal aktivovane data neobmedzene pocas toho, ako presli na datove balicky, ostane ti O2 data neobmedzene do konca zivota, resp. pokym si to nevypnes a opat neaktivujes



inac maju tie klasicke datove+internet na den



co sa tyka volania a toho, co uz nacrtla @ssnehulienka ja mam o2 fer uz asi (no neviem ale minimalne 4-5 rokov) a volam do kazdej siete za rovnaku cenu (plus do krajin EU-mam to odskusane) a zatial som nemal ziaden problem..a hafo mojich znamych tiez, takze to bude asi nejaky individualny problem, ktory by si mal riesit skor s vyssim kompetentnym, nez nejakym brigadnikom za stolom
12 
 fotka
stenatko  23. 5. 2013 09:56
Nezávidím ti, ale skvelý štýl písania máš, dosť som sa zasmiala
13 
 fotka
majusssska  23. 5. 2013 10:03
to len mna ten styl pisania neskutocne iritoval?
14 
 fotka
depropex  23. 5. 2013 10:14
to iste co pisal trdlo hore. Ja som u modrákov roky rokúce ale kopa mojich znamych tiež ale ojeby žiadne. Mame raz svojho času chodili faktury za hodinove hovory s kolegom k ktorym volala maximalne 5 minut. Tak uz chcela prestupit ked sme jedneho dna zistili ze chyba je ako inak u nej ma totiz dotykovu xperiu a nevie poriadne stlacit tlacidlo ukonecenia hovoru. Tak som si raz po hovore s nou pockal na to ci zlozi ako prva a nezlozila. Ani potom nabuduce nie. tak som jej pekne vysvetlil ze ked sa stretnu dvaja mantaci z ktorych ani jeden nepolozi tak vznikne hodinovy hovor plny ticha.



takze casto byva chyba na strane ludi aj ty ako si sam priznal, si spravil chybu ... nuz, treba riadne studovat podmienky
Napíš svoj komentár